Haberler

Gülen Yüzler Bayram Etti

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu, Bayramlaşma Programlarında İlk Olarak Gülen Yüzler'deki Engellilere Konuk Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı öncesinde Gülen Yüzler'e konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu, Gülen Yüzler'de çalışan engellilerin Kurban Bayramı'nı kutladı. Gülen Yüzler personeli ise Başkan Karaosmanoğlu'nun aralarında bulunmasının kendileri için en büyük bayram hediyesi olduğunu dile getirdi.

İlk Bayramlaşma Gülen Yüzler'de

Büyükşehir ailesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bayramlaşma programları başladı. Başkan Karaosmanoğlu, bayramlaşma programlarında ilk olarak Gülen Yüzler'de çalışan engelli personele konuk oldu.

Başkan Karaosmanoğlu'na bayramlaşmada Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın eşlik etti. Belde A.Ş. Genel Müdürü Kemal Yazıcı ve Gülen Yüzler personeli tarafından ağırlanan Başkan Karaosmanoğlu ile Büyükşehir'in üst düzey yönetimi, tüm çalışanlarla tek tek bayramlaştı.

Gülen Yüzünüzü Görmeye Geldik

Büyükşehir birimleri arasındaki bayramlaşma programlarına ilk olarak Gülen Yüzler'den başlayan Başkan Karaosmanoğlu, tüm personelin yaklaşan bayramını tebrik etti. Daha nice güzel bayramlarda bir arada bulunma dileğini de ileten Başkan Karaosmanoğlu, ''Bayramlar bizim için çok önemli ve değerlidir.

Buraya sizlerle bayramlaşmaya ve gülen yüzlerinizi görmeye geldik'' dedi. Gülen Yüzler'de çalışan engelliler de Başkan Karaosmanoğlu ile Büyükşehir'in üst düzey yönetimini aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title