Haberler

Grevdeki Telekom İşçilerine Kamu-sen'den Destek

Bursa'da Greve Çıkan Türk Telekom İşçilerine 2. Günde Türkiye Kamu-sen'den Destek Geldi.

Bursa'da greve çıkan Türk Telekom işçilerine 2. günde Türkiye Kamu-Sen'den destek geldi.

Türk Haber-İş Sendikası'na bağlı işçilere destek olmak için Türk Telekom Bursa İl Müdürlüğü önüne giden Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu ve Şube Başkanları grevdeki işçilere sahip çıkılmasını istedi.

Türk Telekom grevinin hayatı olumsuz yönde etkilediğini söyleyen Selçuk Türkoğlu, "Ancak emek ve ekmek mücadelesi veren işçilerimizin mücadelesinin sonuna kadar yanındayız" dedi.

Yaşanan arıza ve fiberoptik kabloların kesilmesi olayından dolayı bilgi kirliliğinin yaşandığını söyleyen Türkoğlu, "Sabotaj iddiaları ile ilgili çok iyi biliyoruz ki; Türk Telekom işçileri ekmek teknelerini sabotaj etmezler. Etmeyeceklerdir. Bu oyunlara müsaade etmeyeceğiz. Sonuç alınana kadar işçilerimizin yanındayız, destekliyoruz. Bu mücadele ekmek ve emek mücadelesidir. Sabredin, mücadele edin, geri adım atmayın mutlaka sonuç alacaksınız. Gazanız ve mücadelesinin mübarek olsun" diye konuştu.

Türk Haber Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı ise, fiberoptik hatları sabote ettiği iddia edilen Telekom işçilerini savunarak, "Telekom işçileri böyle bir şey yapmaz. Yaşanan sıkıntıların kaynağı Telekom yetkililerinin, "iş aksamasın" diye vasıfsız eleman temin ederek, çeşitli işler yaptırmasıdır. Bunlar da meselelere vakıf olmadan, arızaları iyi bilmedikleri için daha çok arıza vermektedir. Vatandaşın mağdur olmasının sebebi ise Telekom yetkilileridir. Vatandaşın daha fazla mağdur olmaması için gelip

anlaşsınlar. İşçi tabi hakkını kullanmıştır. Kanun dışı bir iş yapıyoruz" diye konuştu.

(AOA-İHS-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title