Haberler

Gravıty Egzersiz Sistemi Artık Türkiye'de

Hareket Güçlüğü Çekenleri de Sevindirecek Egzersiz Sistmei "Gravity Training System" İstanbul'da Tanıtıldı.

Hareket güçlüğü çekenleri de sevindirecek egzersiz sistmei "Gravity Training System" İstanbul'da tanıtıldı.

AVV'nin İthal ettiği Gravity egzersiz sistemlerinin tanıtım şovları İstanbul Swissotel'de gerçekleştirildi. Fitness hocalarının ve kulüp üyelerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte tanıtılan fitness aletleri merakla takip edildi. Türkiye, rehabilitasyon ve fitness kullanımı amacıyla lanse edilen ürünün 15. durağı olma özelliği taşıyor. Kolay kullanılması, güvenilir olması ve kullanıcıya değer katması ürünün temel özellileri. Antrenörlerin tüm birikimlerini kolaylıkla bu ürüne kanalize edebilmesi ürünün Türkiye'de de hızla yaygınlaşacağı tahmin ediliyor. Gravity Training System adıyla Türkiye'de satışa sunulan ürün, spor klüplerine de değer kazandırmayı hedefliyor. Rehabilitasyon sürecindeki kişilerin veya belli bir yaşın üzerinde olup hareket güçlüğü çekenlerin de kullanabileceği ürün, herkesi spor salonlarına üye yapabilecek nitelikte.

Gravity Training Equipment'in sahibi Tom Campanaro ile birlikte Türkiye'ye gelen Gravity Eğitim ve Geliştirme Takımı üyelerinin egzersiz aletiyle yaptığı gösteriler büyük bir ilgiyle izlendi. İki ayrı grup halinde gerçekleştirilen şovların ilkinde sporcular, ürünün fitness özelliklerini sergiledi. İkinci gösteriyi sunan Rob Glick, Michael Steel, Elizabeth Leeds ve Jeff Grogh gibi alanında ünlü sporculardan oluşan grup da, pilates hareketlerinin tümünün bu aletle yapılabildiğini seyircilere gösterdi.

GRAVITY NASIL ÇALIŞIYOR? Gravity; yerçekimi sistemine göre çalışan, fonksiyonel direnç egzersizlerini vücut ağırlığı kullanarak 9 ayrı seviyede hareket eden "glide board" ile tüm büyük adale grubu kaslarının 250'den fazla egzersiz ve streching hareketiyle uygulandığı dinamik kablolu bir sistem. Egzersiz derecesinin vücut ağırlığının yüzde 3'ü ile yüzde 72'si arasında değişebildiği Gravity; mobilasyon, mukavemet, stabilizasyon ve kas yoğunluğunu arttırarak fonksiyonel egzersiz yapma fırsatı sunuyor.

2006 - 2007 arasında toplam 15 bin adet Gravity Training System'in satıldığını söyleyen AVV Yönetim Kurulu Başkanı Vittorio Zagaia, özellikle yer problemi çeken spor kulüpleri için ürünün çabuk katlanmasının bir avantaj sağlayacağını belirtti. Zagaia, bu ürünün son günlere damgasını vuracak bir fitness ekipmanı olduğunu da sözlerine ekledi.

(CK-CİN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title