Haberler

Göztepe Kendini Aştı

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde evinde lider Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenerek yeniden 2'nci sıraya tırmanan Göztepe, geçen sezon yaşadığı hayal kırıklıklarını atlatmayı bildi.

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde evinde lider Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenerek yeniden 2'nci sıraya tırmanan Göztepe, geçen sezon yaşadığı hayal kırıklıklarını atlatmayı bildi.

2015-16'da yaklaşık 30 milyon TL harcayarak iddialı bir kadro kuran sarı kırmızılılar, onca yatırıma rağmen sezon boyunca bir kez olsun ilk ikiye girip Süper Lig potasına adını yazdıramadı. Geçen sezon en iyi derecesini 14. ve 16. haftalarda 3. sıraya yükselerek elde Göztepe, 2016-17'de ise Süper Lig yarışından hiç kopmadı. Bu sezon 5'inci haftada liderlik koltuğuna oturmayı başaran Göztepe, 6, 8, 10 ve 13. haftaları da ikinci sırada tamamlamayı başardı. Geride kalan 13 haftanın 11'inde Süper Lig ya da play off hattında yer alan Göztepe, sadece ilk ve 3'üncü haftayı ilk 6 dışında geçti. Gösterdiği performansla bu sezon fark yaratan Göztepe, uzun yıllar sonra camianın Süper Lig umutlarını artırdı.

Ligde 13 haftayı geride bırakan Göztepe, bu sezon 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 25 puan topladı. Geçen sezon aynı periyotta 6 kez rakiplerini mağlup eden sarı kırmızılılar, 3 beraberlik ve 4 yenilgi ile hanesine 22 puan yazdırmıştı. Sarı kırmızılı ekip, teknik direktör olarak Metin Diyadin, Önder Özen ve Mehmet Aurelio'nun görev yaptığı geçen sezonu düşme potasının 5 puan üzerinde 38 puanla kapatmıştı.

Şu anki tablodan memnun olduğunu dile getiren teknik direktör Okan Buruk, bulundukları konumu koruyacaklarını söyledi. Zorlu bir mücadelenin yaşandığı 1'inci Ligi'nde kaliteli takımların yer aldığını dile getiren genç teknik adam, "Her maçımızı final havasında geçiyor. Bu hafta Sivasspor deplasmanına çıkacağız. Zorluk seviyesi yüksek bir müsabaka olacak. Ancak takımıma güveniyor ve iyi sonuçla İzmir'e döneceğimize inanıyorum" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeni Malatyaspor İzmir Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title