Haberler

Göztepe, Kartalspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

PTT 1.Lig'in ilk haftasında pazar günü deplasmanda Kartalspor'la karşılaşacak olan Göztepe, İzmir'de son antrenmanını yaparak hazırlıklılarını tamamladı.

PTT 1. Lig'in ilk haftasında pazar günü deplasmanda Kartalspor'la karşılaşacak olan Göztepe, İzmir'de son antrenmanını yaparak hazırlıklılarını tamamladı.

Akşamüstü İnciraltı Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanla İzmir'deki çalışmalarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip yarın İstanbul'da yapacağı son antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Göztepe'yi, Kartalspor maçı öncesinde İzmir'de yaptığı son antrenmanda taraftarları da İnciraltı Tesisleri'ne gelerek yalnız bırakmadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar coşkulu tezahüratlarıyla futbolculara destek verirken, Kartalspor'la oynayacağı sezonun ilk maçı öncesinde teknik heyete ve oyunculara başarılar dilediler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title