Haberler

Gönen Garajı Yeni Yerine Taşınıyor

Balıkesir'in Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar Mevcut Garajın Yaz Ayları İçinde Gönen Girişindeki Belirlenen Yeni Yerine Taşınacağını Açıkladı.

Balıkesir'in Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar mevcut garajın yaz ayları içinde Gönen girişindeki belirlenen yeni yerine taşınacağını açıkladı.

Şehir içinde kalan ve yoğun trafiğe neden olan garajın yaz ayları içinde taşınacağını açıklayan Başkan Yakar, bunun için gerekli çalışmaların başladığını söyledi. Gönen'in Bandırma yönünden girişi olan alana yapılacak yeni otogar inşasının başladığını ifade eden Başkan Yakar projenin kısa sürede bitirilip hizmete açılacağını da belirtti. Gönen'in büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çeken Yakar, "Yatırımlar bu büyümeye tedbir olarak yapılıyor. Yeni yapılacak olan otogarın yakıt istasyonu ve otoparkı ile modern bir yapı içinde inşa edilecek. Bunun için gerekli olan kaynağımız hazır. Mevcut garajın yerine alt tarafı otopark olmak üzere ikişer katlı dükkanlar yapılacak. Modern bir yapı olarak inşa edilecek dükkanlar ise çarşıya canlılık getirecek. Gönen'imizin çehresini modern anlamda değiştirmeye devam edeceğiz" dedi.

(BD-MEY) 12.04.2008 15:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title