Haberler

Gökdeniz, Rubin Kazan ile İlk Anternmanına Çıktı

Trabzonspor'dan Rusya'nın Rubin Kazan Takımına Rekor Ücretle Transfer Olan Milli Oyuncu Gökdeniz Karadeniz, Antalya'da Kamp Yapan Yeni Takımı ile İlk Antrenmanına Çıktı.

Trabzonspor'dan Rusya'nın Rubin Kazan takımına rekor ücretle transfer olan milli oyuncu Gökdeniz Karadeniz, Antalya'da kamp yapan yeni takımı ile ilk antrenmanına çıktı.

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde yeni sezona hazırlanan Rubin Kazan takımına transfer olan yıldız oyuncu Gökdeniz Karadeniz, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesinde Galatasaraylı eski futbolcular Thomas ve Hasan Kabze ile hasret gideren Gökdeniz'in oldukça neşeli olduğu gözlendi. Thomas ve Hasan Kabze ile objektiflere poz veren Gökdeniz Karadeniz'i izlemek için antrenman tesislerine çok sayıda sporsever de geldi. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcular düz koşu ve top çalışması yaptılar.

(SE-AT-MFS-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title