Haberler

Gidecekler İçin Toplantı Yapıldı

Süper Lig'in Bitmesiyle Birlikte Transfere Hız Veren Beşiktaş, Ankaraspor'un Milli Kalecisi Hakan Arıkan ve Sporting Lizbon'un Sol Kanat Oyuncusu Rodrigo Tello'yu Renklerine Bağlarken, Lorient'in Stoperi Marchal'la da Anlaşmaya Vardı.

SÜPER Lig’in bitmesiyle birlikte transfere hız veren Beşiktaş, Ankaraspor’un milli kalecisi Hakan Arıkan ve Sporting Lizbon’un sol kanat oyuncusu Rodrigo Tello’yu renklerine bağlarken, Lorient’in stoperi Marchal’la da anlaşmaya vardı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın görüşleri doğrultusunda dış transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılarda gözler geçen sezon kadroda yer alan isimlere çevrildi.

Paris’teki temaslarını tamamlayarak İstanbul’a dönen futbol şube sorumlusu Celal Kolot’un dün başkan Yıldırım Demirören’le bir araya gelip takımdan gönderilmesi düşünülen futbolcuların durumunu görüştükleri öğrenildi. Demirören ile Kolot’un Ertuğrul Sağlam’dan gelecek raporu dikkate alarak bu konuda son kararı verecekleri belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title