Haberler

Gıda Tarım ve Hayvancılık Sakarya İl Müdürü Mehmer Erdemir;

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Tarım Kredi Kooperatifleri Sakarya Bölge Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Tarım Kredi Kooperatifleri Sakarya Bölge Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Sakarya İl Müdürü Mehmet Erdemir, Sakarya'daki mezbahanelerin mevcut halleriyle işlevlerini sürdüremeyeceğini belirtti.

Uncuoğlu, beraberinde İl Başkan vekili Süleyman Özmen, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz ve Erdoğan Demirci ile birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Mehmet Erdemir'e hayırlı olsun derken, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Mehmet Kalkan'dan, bölgede yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Erdemir, Sakarya'daki çalışmaları konu edinen geniş kapsamlı bir toplantı düzenleme hazırlıkları içerisinde olduklarını belirtti. Erdemir, yakın zamanda, mezbahalarla ilgili mevzuatın değişmesinden dolayı Sakarya'da bulunan mezbahanelerin mevcut halleri ile işlevlerini sürdüremeyeceğini, fakat bunun la ilgili gerekli düzenlemenin yapılabilmesi adına, geçici bir süre bu halleri ile devam edilebilmesi için Bakanlıkla temas kurulduğunu söyledi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Mehmet Kalkan da 9 il ve 92 kooperatifi bünyesinde toplayan 16 bölgeden biri olduklarını belirterek yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Kalkan; "Biz, gücümüzü çiftçimizden alıyor ve bu güce güç katmayı hedefliyoruz. Önceliğimiz, Çiftçilerimizin tarımsal girdi ihtiyaçlarını karşılamak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermektir. Bu amaç doğrultusunda, kendi öz kaynaklarımız ile çiftçimize destek vermeye devam ediyoruz" dedi.

Ziyaretlerde konuşan AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise 2002 yılından bugüne tarım alanında önemli gelişmeler kaydedildiğinin altını çizdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdemir RECEP UNCUOĞLU Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title