Haberler

Uludağ'da Yoğun Sis Nedeniyle Pistler Kapatıldı

Güncelleme:

Uludağ'ın zirvesinde etkili olan yoğun sis sebebiyle kayak pistleri kapatıldı. Sis nedeniyle oluşabilecek kazaları önlemek amacıyla jandarma güvenlik önlemleri aldı.

Uludağ'da göz gözü görmüyor: Yoğun sis sebebiyle pistler kapatıldı

BURSA - Uludağ'ın zirvesinde etkili olan sis sebebiyle, göz gözü görmüyor. Yoğun sis sebebiyle meydana gelebilecek kazalara karşı, jandarma kayak pistlerini kapattı.

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da aniden bastıran sis, tatil için gelenlerin canını sıktı. 45 santimetreyi bulan kar kalınlığını fırsat bilen vatandaşlar zirveye akın etse de, 1 metreye kadar görüş mesafesini düşüren sis sebebiyle kaymanın tadını çıkarmadı. Jandarma ekipleri, sis sebebiyle oluşabilecek kazalara karşı, pistleri kapattı. Kar motoru ile tatilcileri uyaran jandarma, yollarda da geniş güvenlik önlemi aldı.

Milli Parklardan itibaren etkili olan sis, sürücüleri de olumsuz etkiledi. Zirveye çıkmak veya inmeye çalışanlar, yoğun trafik oluşturdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Jandarma Uludağ Ulaşım Güvenlik Hava Durumu Kaza Turizm Genel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title