Haberler

Fatih Belediyesi'nden 51 Evin Kül Olduğu Zeytinköy'e Saman Desteği

Fatih Belediyesi'nden 51 evin kül olduğu Zeytinköy'e saman desteğiMUĞLA - 51 evin kül olduğu, çok sayıda hayvanın da telef olduğu Muğla'nın Menteşe ilçesi Zeytinköy Mahallesini yangından iki gün sonra ziyaret eden ve ihtiyaçlar konusunda mahalle sakinleri ile görüşen Fatih Belediye Başkanı...

Fatih Belediyesi'nden 51 evin kül olduğu Zeytinköy'e saman desteği

MUĞLA - 51 evin kül olduğu, çok sayıda hayvanın da telef olduğu Muğla'nın Menteşe ilçesi Zeytinköy Mahallesini yangından iki gün sonra ziyaret eden ve ihtiyaçlar konusunda mahalle sakinleri ile görüşen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, acil olarak saman ihtiyacının olduğu bilgisinin ardından Zeytinköy Mahallesinden ayrılmasının ardından bir gün sonra mahalleye saman geldi.

Kırsal mahalle olarak geçimlerini hayvancılıkla sağlayan vatandaşlar, evleri ile birlikte hayvanlarının yem ihtiyacının karşılandığı samanlarının yanması sonrası komşu mahallelerden yardım alıyordu. Yangın sonrası Zeytinköy Mahallesini ziyaret eden Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, en acil ihtiyacın yemsiz kalan havyanlar için saman olduğunu öğrenmesinin ardından Afyon ve Konya ile irtibata geçerek acil olarak mahalleye saman temininin yapılmasını istemişti. Başkan Demir'in mahalleden ayrıldıktan bir gün sonra mahalleye saman geldi ve vatandaşlar hayvanlarını Fatih Belediyesi'nin sağladığı saman desteği ile çözüyor.

Zeytinköy Mahalle muhtarı Güngör uzun, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'e destekleri için teşekkür etti. Muhtar Uzun, "Fatih Belediyesi verdiği sözün ertesi günü bir kamyon saman gönderdi. İhtiyaçlarımızı karşıladılar. Allah razı olsun onlardan" derken, Cami restorasyonu ve mahallenin su ihtiyacı için artezyen konusunda da çalışma başlatıldığını söyleyen Uzun, "Sayın Başkan ile sık sık görüşmemiz devam ediyor. Cami restorasyonu ve su ihtiyacının karşılanması ile ilgili artezyen sözü konusunda da çalışmaların başladığını duydum. O konuda da Allah bin kere razı olsun. Şu anda gönderilen saman ilk etapta yeterli. Eğer ihtiyaç duyarsak sayın Başkanımızla tekrar görüşeceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Zeytinköy Menteşe Muğla Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title