Haberler

Antalya'da Kuvvetli Yağış...yağış Dev Dalgalar Oluşturdu, Göynük Kanyonu ile Boğaçayı Deresi'nde...

Antalya'da kuvvetli yağış...Yağış dev dalgalar oluşturdu, Göynük Kanyonu ile Boğaçayı Deresi'nde sele neden oldu Antalya kent merkezi ve Kemer ilçesinde dün akşamdan bu yana devam eden sağanak yağış dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde dev dalgalar oluşturdu, Göynük Kanyonu ile Boğaçayı...

Antalya'da kuvvetli yağış...Yağış dev dalgalar oluşturdu, Göynük Kanyonu ile Boğaçayı Deresi'nde sele neden oldu

Antalya kent merkezi ve Kemer ilçesinde dün akşamdan bu yana devam eden sağanak yağış dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde dev dalgalar oluşturdu, Göynük Kanyonu ile Boğaçayı Deresi'nde sele neden oldu

ANTALYA - Antalya'da kuvvetli yağış Konyaaltı ile Kemer ilçesinde sele neden olurken, Konyaaltı Sahili'nde ise dev dalgalar oluşturdu.

Antalya'da dün akşam saatlerinden buyana devam eden sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Şehir merkezinde yer yer rüzgarın ve yağışın hızının değiştiğini gözlemlenirken, bazı ilçelerde ise sel ve taşkına karşı önlemler alınmaya başlandığı öğrenildi.

Konyaaltında dev dalgalar

Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde ise kuvvetli rüzgarın etkisiyle dev dalgalar oluştu. Boyu yaklaşık 2 buçuk metreye varan dalgalar, görsel bir şölen oluşturdu.

Boğaçayı Deresi taştı

Yaşamı olumsuz etkileyen yağışlar nedeniyle şehrin bazı yerlerinde su taşkınları meydana geldi. Bazı caddeleri kaplayan sular nedeniyle sürücüler güçlükle ilerledi. Konyaaltı ilçesinden geçen Boğaçayı Deresi taştı. Taşkın nedeniyle Çakırlar mevkisindeki köprü trafiğe kapandı. Boğaçayı Deresi'nin taşıdığı çamurlu su nedeniyle Konyaaltı Sahilinde bir bölümün rengi kahverengiye döndü.

Göynük Kanyonu'nda sel

Aşığı yağış nedeniyle Kemer ilçesi'nde bulunan dünyaca ünlü Göynük Kanyonu'ndan gelen derede, suların yükseldiği görüldü. Sular, dere üzerindeki köprüyü tamamen kapatırken Beldibi ve Göynük Mahallelerini bir birine bağlayan Çomaklar Mevkiindeki köprü tamamen sel suları altında kaldı. Köprüden ulaşım sağlanamazken sel suları deniz ile buluştu. Göynük Deresi'nin denize döküldüğü noktada da deniz kahverengiye büründü.

Kemer Kuzdere bölgesinde oluşan selde Ağva Deresi'nden deniz ile buluştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında öğretmen ataması ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title