Haberler

AK Parti milletvekili adayı Harun Çelik, Esenyurt'ta kararsız genci böyle ikna etti

Güncelleme:

AK Parti milletvekili adayı Harun Çelik, Esenyurt'ta kararsız genci böyle ikna etti AK Partili vekil adayının bir gençle kürtçe diyaloğu kameralara yansıdı AK Parti 3. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Harun Çelik esnaf ziyaretlerinde bir gençle ilginç diyaloglar yaşadı.

Ak Parti milletvekili adayı Harun Çelik, Esenyurt'ta kararsız genci böyle ikna etti

AK Partili vekil adayının bir gençle kürtçe diyaloğu kameralara yansıdı

İSTANBUL - AK Parti 3. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Harun Çelik esnaf ziyaretlerinde bir gençle ilginç diyaloglar yaşadı. Kürtçe genç ile konuşan vekil adayı oy vermekte kararsız olan gençten güven oyu aldı.

AK Parti seçim çalışmaları kapsamında İstanbul 1,2 ve 3 bölge milletvekilleri adayları esnaf ve seçmenler ile buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda her gün bütün vekil adayları ilçeleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinliyor. AK Parti 3. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Harun Çelik Esenyurt'ta esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında bir mağazada karşılaştığı genç ile ilginç bir diyalog yaşadı. Genç kameraların karşısında açıkça konuşmak istemeyince vekil adayı sohbetine kürtçe devam etti. Sohbet sırasında gencin kararsız olduğunu ve hangi partiye oy vereceğini bilmediğini konuştuklarını ifade eden vekil adayı, hemşerisi olarak AK Partiden aday olduğumu söyleyince ve karşı taraftaki kirli ittifak oyunlarını anlatınca destek alacağını ifade etti.

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerini söylüyorlar"

İstanbul'un birçok ilçesine gittiklerini ve esnaf ziyaretlerinde olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden AK Parti 3. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Harun Çelik, "Hiçbir zaman Ak partiye oy vermem diyen insanları da gördüm. Ama bu seçimde 6'lı masa emperyalist güçlerin maşası haline gelmişken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerini söylüyorlar. 18 yaşına girip ilk kez oy kullanacak vatandaşlarımız var onları görünce bizde heyecanlanıyoruz. Bir genç hemşerimiz ile konuşurken kameraları gördü ve biraz çekindi. Bana kararsız bir seçmen olduğunu söyledi. Ona ben bir kürt ve Vanlıyım dedim. Etrafımdaki insanlar almasın diye ona başka bir düşüncesinin olup olmadığı kürtçe sordum. Kararsız olduğunu ve ne yapacağını bilmediğini söyledi. Biz kürtler olarak inançlı insanlarız bizim yerimiz AK Partidir dedim. Bende bir hemşerin olarak İstanbul'dan milletvekili adayı olduğumu ifade edince şaşırdı. Hem hemşerisi olmam hem de AK Parti'den aday olduğumu söyleyince beni destekleyeceğini ifade etti" diye konuştu.

(AFS-ZA-

Görüntü;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Milletvekili Adayı Milletvekili Esenyurt AK Parti Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title