Haberler

Genel Seçimlere Doğru

MHP Bolvadin Seçim Bürosu açıldı.

MHP Bolvadin Seçim Bürosu açıldı.

İlçe merkezinde faaliyet gösteren bir kıraathanedeki seçim bürosunun açılışında konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Abdülkadir Akcan, 12 Haziran seçimlerinin cuma namazına benzeyeceğini belirterek, bu seçimlerin cuma namazı gibi kazasının olmadığını kaydetti.

Türkiye'nin bir darboğazdan geçtiğine inandığını ifade eden Akcan, şöyle konuştu:

"Ülkenin huzura çıkması, sıkıntılı günleri geride bırakması 12 Haziran'da telafisi mümkün olmayan, kazası olmayan bir seçimle değerlendirilecektir. 12 Haziran seçimlerinde her türlü yaşadığımız olumsuzlukları, sıkıntıları, şahsi meselelerimizi bir yana bırakarak sandığa gitmemiz gerekiyor. "

MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk de Bolvadin'in sorunlarını çözecek güçlü bir kadronun parlamentoya gönderilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Açılan seçim bürosunun Bolvadin ilçesinin sorunlarının konuşulacağı bir yer olacağını belirten Ertürk, "Seçim büromuzun bütün çalışmaların merkezi olmasını diliyorum. Bolvadinli'nin ihmal edilmişliğinin, sorunlarının çözüm üretme yeri olmasını diliyorum" dedi.

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title