Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Ertuğrul, "Çalışmalar, ülke genelinde 7 Haziran akşamı CHP'yi iktidara taşıyacak.

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Ertuğrul, "Çalışmalar, ülke genelinde 7 Haziran akşamı CHP'yi iktidara taşıyacak. İnanmalıyız, inanırsak başarmamak için hiçbir sebep yoktur" dedi.

CHP Karaman Milletvekili aday tanıtım toplantısı, Yunus Emre Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda CHP Karaman 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Cem Kağnıcı ve 2. sıra adayı Uygar Talay'ın öz geçmişlerini anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı.

Ertuğrul, burada yaptığı konuşmada, CHP'de Türkiye'nin büyük bölümünde ön seçim yapıldığını belirtti.

Parti üyelerinin milletvekili adaylarını belirlediğini vurgulayan Ertuğrul, şunları kaydetti:

"Ön seçim yapılarak unutulmuş demokrasiyi, uyuyan devi uyandırdık. Karaman da dahil olmak üzere Türkiye'nin büyük bölümünde ön seçim yaptık. Partinin karar organları, üyeler, milletvekili sıralamalarını yaptınız. Çalışmalar, ülke genelinde 7 Haziran akşamı CHP'yi iktidara taşıyacak. İnanmalıyız, inanırsak başarmamak için hiçbir sebep yoktur. Genel Başkanımız pazar günü adayları tanıtacak, hem de seçim bildirgesini açıklayacak. Seçim bildirgemizde asgari ücretin vergi dışı kalmasından tutun, taşeron işçilerin kadrolaşmasından, çiftçimize, çalışanımıza kadar bir sürü önemli maddelerimiz var."

Eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü ise seçim döneminde ev ev gezilmesi gerektiğini kaydetti.

Türkiye'nin kötü yönetildiğini savunan Ünlü, "Gerçekten Türkiye her yönüyle dökülüyor. Bütün adaylar, hepimiz alnımız açık başımız dik duruyoruz. Son yıllarda özellikle Türkiye'de olup bitenler herhangi birimizin başından geçse, bizim partimizin başından geçseydi biz sizin karşınıza çıkamazdık. Türkiye bugünleri yaşıyor. İşimiz çok zor. Ayağımız yere basarak yürüyeceğiz. Bu topraklara uygun politikaları geliştirirken topumun hassasiyetlerine dikkat etmekte büyük yarar var. Bunu yapmazsak amacımıza zor ulaşıyoruz" dedi.

CHP İzmir 1. Bölge 3. sıra milletvekili adayı Tuncay Özkan da konuşmasında, adaletin ekmek ve su kadar değerli olduğunu dile getirdi.

Seçim günü herkesin sandığa gitmesi gerektiğine dikkati çeken Özkan, şöyle konuştu:

"Siyaset toplumun yaralarını sarmak içindir. Eğer bir ülkede hukuk yoksa güvenlik de yok demektir. CHP neden iktidara gelmelidir, insanlar adalet içinde yaşasın diye iktidara gelmelidir. Adalet ekmek kadar, su kadar değerlidir. Adalet, özgürlük, barış istemeye devam edeceğiz. Sokakta farkında olmayan yurttaşa onu kırmadan farkında olmaya davet edeceğiz. Umut, iktidar CHP'dir. Birbirimizle kavga etmeyeceğiz. Kapı kapı gezeceğiz. Seçim günü sandığa bir köy dolusu gideceğiz. Hep beraber sandığa gideceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Cem Kağnıcı Ahmet Ertuğrul Karaman Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title