Haberler

Gençlerbirliği, Stumpf ile Galibiyeti Hatırladı

Gençlerbirliği, Turkcell Süper Ligi'nin 7. Haftasında Yeni Teknik Direktörü Reinhard Stumpf ile Çıktığı İlk Maçta Kasımpaşa'yı 3-1 Mağlup Etti. Başkent Ekibi, Bu Galibiyetle 2. Haftadaki Çaykur Rizespor Galibiyetinden 5 Hafta Sonra İlk Defa 3 Puanı Bir Arada Gördü.

Gençlerbirliği, Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında yeni teknik direktörü Reinhard Stumpf ile çıktığı ilk maçta Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti. Başkent ekibi, bu galibiyetle 2. haftadaki Çaykur Rizespor galibiyetinden 5 hafta sonra ilk defa 3 puanı bir arada gördü.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, ligin kendileri için yeni başladığını belirterek, beklenen çıkışı yapacaklarından kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi. Gençlerbirliği'nin başında ilk maçına çıkan teknik direktör Reinhard Stumpf, galibiyetten dolayı tüm futbolcularını tebrik ederek, "Maçın başında öne geçtikten hemen sonra basit bir gol yedik. Daha sonra toparlandık ve galibiyeti hakettik. Seyirci sayımız çok fazla değil. Bundan sonraki maçlarda galibiyet adına herşeyi yaparak,

seyircileri tribüne çekmek istiyoruz" diye konuştu.

Cezalı olan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kadir Özcan'ın yerine basın toplantısına katılan yardımcı antrenör Mustafa Yokeş, iyi mücadele etmelerine rağmen şanssız bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Yokeş, Kadir Özcan'ın yedek kulübesinde olmamasının takımın performansını olumsuz etkilediğini sözlerine ekledi.

Kırmızı-siyahlı oyuncular Kerem Şeras ve Mehmet Çakır, Kasımpaşa karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, bu galibiyetle bir seri yakalamak istediklerini ve Gençlerbirliği'ni hakettiği yere getireceklerini söyledi.

Kasımpaşa'nın tecrübeli savunma oyuncusu Alpaslan ise zaman zaman iyi mücadele etmelerine rağmen, Gençlerbirliği karşısında mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade etti.

(EKO-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title