Haberler

Gençlerbirliği'nde Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Kaptan Orhan Şam: "Sahadan 3 Puan ile Ayrılıp Alt Sıralardan Kurtulacağız"

KAPTAN ORHAN ŞAM: "SAHADAN 3 PUAN İLE AYRILIP ALT SIRALARDAN KURTULACAĞIZ"

SERKAN ÇALIK: "FENERBAHÇE İLE YAPACAĞIMIZ MAÇ İKİ TARAF İÇİN DE ÇOK ÖNEMLİ"

Süper Lig'in ikinci yarısında sergilediği futbol ile dikkatleri üzerine çeken Gençlerbirliği, Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

İyi futbol oynadıklarını ve saha içerisinde istedikleri taktikleri uyguladıklarını belirten başarılı orta saha oyuncusu Serkan Çalık, "Fenerbahçe ile yapacağımız maç iki taraf için de çok önemli. Bize elimizden geleni yapmaya çalışacağız ve sahadan en az 1 puan ile ayrılmak istiyoruz. İnşallah istediğimiz futbolu sergileyebiliriz. Kupada da iyi gidiyoruz. Primlerimizi de aldık. Yarı finalde Büyükşehir Belediye ile karşılaşacağız ve ilk maçı deplasmanda oynayacağız. O maçta da iyi bir sonuç elde ederek Ankara'ya dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaptan Orhan Şam ise ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını vurgulayarak, "Ankaragücü maçında önemli bir skorla 3 puan aldık. Kupada da istediğimiz sonucu aldık ve yarı finale yükseldik. Pazartesi günü zorlu bir maça çıkacağız. Fenerbahçe şampiyonluk için mücadele eden bir takım. Biz de alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Bu maç iki takım için de çok önemli. Ama biz 3 puan alarak alt sıralardan uzaklaşmak ve üst sıralara tırmanmak istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

Bu arada Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde sürdüren Gençlerbirliği'nde futbolcular öğleden sonra gerçekleştirilen idmana düz koşu ile başladı. Pas çalışması ile devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu. Antrenmanın başında ise Keçiören Çizmeci İlköğretim Okulu, Mustafa Necati İlköğretim Okulu ve Kuyubaşı İlköğretim Okulu öğrencileri futbolculara çiçek vererek onlara ligde ve kupada başarılar diledi. Akabinde minik öğrenciler teknik heyet ve futbolcularla toplu hatıra fotoğrafı çektirerek bol bol tezahüratta bulundu ve antrenmanı izledi.

Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor'u eleyerek yarı finale yükselme başarısını gösteren başkent temsilcisinde Kırmızı-siyahlı futbolculara idman öncesi toplam 200 bin TL prim dağıtıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title