Haberler

Gelin Adayı Yasemin'e Soruldu: Çocuk Aldırdınız mı?

Güncelleme:

İzdivaç programında çocuk aldırdığı öne sürülen gelin adayı Yasemin, takipçilerinden "Bu iddia doğru mu?" sorusuna "Bu nasıl bir saçmalıktır" diyerek yanıt verdi.

FOX TV ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programına katılan damat adaylarından Ahmet, kapalı gelin adaylarından birinin çocuk aldırdığını öne sürmüştü. Bu iddia sonrası tüm gözler gelin adaylarından Yasemin'e çevrildi.

"BU NASIL BİR SAÇMALIKTIR"

Zaman zaman periscope aracılığıyla takipçilerinin karşısına geçen Yasemin'e bu iddiaların doğru olup olmadığı soruldu. Çocuk aldırdığı yönündeki dedikoduları sert bir dille yalanlayan Yasemin, "Çocuk aldırdım, benim haberim yok. Bu nasıl bir saçmalıktır" dedi.

DAMAT ADAYI NE DEMİŞTİ?

Kapalı bir gelin adayının kendisi ile birlikteyken ekipteki başka bir kişiden hamile kaldığını ve çocuğu aldırdığını öne süren Ahmet, şu ifadelere yer vermişti: "Bana talip olan ve bana aşık olduğuna inandığım kapalı bayan orada çalışanlardan biriyle olmuş ve çocuk aldırmış. Kimden diye sordum söylemedi, o gece yanında oldum. Hastanede yalnız bırakmadım. Çocukla benim alakam yok."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

Recep Atli:

Gayri mesru cocuk sahibi olmak istememis aldirmis. Kime ne? Nasil olsa kafasindaki türbanla Türkiyedeki namus anlayisi örtülüyor. 5 tane cocukta aldirsa türban takinca tesettür giyince bütün ayiplar kapaniyor.

56
28
yanıtYanıtla
ZübeydeMobil-IOS:

Bu ne rezalet ahlakı baş örtüsüne bağlamayın lütfen ahlaksızlık varsa kişide kılık kıyafet ne yapsın

54
7
yanıtYanıtla
ARDAHAN ....75:

BU KADINLARI AŞAĞILAYAN PROGRAMLARIN NE ZAMAN YASAKLANACAĞINI MERAK EDİYORUM

32
3
yanıtYanıtla
yazık:

ahlak edep haysiyet bitmiş

22
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title