Haberler

"Gece Avcısı" Suçlu Bulundu

İngiltere'de, 17 Yıl Boyunca Yaşlıların Evlerine Girerek, Tecavüz Eden "Gece Avcısı" Lakaplı Delroy Grant Suçlu Bulundu.

İngiltere'de, 17 yıl boyunca yaşlıların evlerine girerek, tecavüz eden "gece avcısı" lakaplı Delroy Grant suçlu bulundu.

İngiliz Woolwich Ceza Mahkemesi bugün 53 yaşındaki Grant'in suçluluğunu ilan etti. Gece evlerine girdiği yaşlılara tecavüz ettiği ve hırsızlık yaptığı için

"gece avcısı" lakabı takılan Grant'in cezasının yarın belli olacağını duyuruldu.

İngiliz polisi, Grant'in 17 yıl boyunca 200'den fazla olaya karıştığını ancak bu rakamın polise bildirimlerde bulunmayanlara birlikte üçe katlanabileceğini bildirdi. Polis, Grant'in "İngiltere polis tarihindeki en korkunç suçlardan bazılarını işlediğini" açıkladı. Grant'in işlediği suçların arasında 1992 yılında 89 yaşındaki bir kadının evine gece girerek, tecavüz etmek de bulunuyor.

10 çocuğu bulunan Delroy Grant, 1992-2009 yılları arasında başta hırsızlık, tecavüz ve taciz olmak üzere 29 farklı suçtan yargılandı ve suçlu bulundu.

Grant 2009 yılına kadar Londra'nın güneyindeki Warlingham, Shirley, Beckenham, Bromley gibi bölgelerde suç işlemesine karşın, bir türlü yakalanamamıştı. Dava sürecinde, "Gece avcısı"nın kurbanlarından çoğunun sağır ya da kör olduğu ve bir çoğunun alzheimer ve parkinson gibi rahatsızlıkları bulunduğu ortaya çıktı. - LONDRA

Kaynak: AA / Dünya

Politika Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title