Haberler

Gaziantepspor Maçının Ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kazanma duygusu ile oynayan bir takım olduklarını belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kazanma duygusu ile oynayan bir takım olduklarını belirterek, "İyi bir rakiple oynayacağımızı biliyorduk. Kazanmamız gereken bir maçtı. Kazanma duygusu ile oynayan bir takımdık, oyunun başından itibaren de o anlayışımızı devam ettirdik. 11'e ? 11 oynanan bölümünde de iyi oynadık. Gol bulduktan sonra bir çok pozisyonumuz oldu. İkinci yarı oyunu ağırlaştırmak için yapacağımız pasları iyi yapamadık. Yaptığımız pas kayıpları ile ikinci yarı oyundan koptuk. Oyunu ağırlaştırmanın bizim oyun yapımız olmadığını söyleyebilirim. İlk yarı rakip 10 kişi kaldığı için bir kıyaslama yapmayı doğru bulmuyorum. 10 kişi kalan rakibinde oyundan düşmesi onları etkiledi. Gaziantepspor'un bu lige bir renk getirdiğini ve gelecek sezon daha iyi olacaklarını düşünüyorum" diye konuştu.

"FENERBAHÇE KAZANMIŞ TEBRİK EDİYORUM"

Güneş, penaltı pozisyonuyla ilgili olarak ise, "Pozisyonla ilgili bir hareket var ama pozisyon içeri de mi, dışarı da mı bilmiyorum. Görüntüyü görmek lazım. Maçın tamamına bakarsak faullerde hakemin seçim hakkını yardımcılarla paslaşarak kullandığını görebiliriz. Penaltı pozisyonunda bir faul vardı ama ne kadar etkiliydi bilmiyorum. Yakın olmasına rağmen çizginin içerisinde mi dışarısında mı göremedim" dedi. Güneş, şampiyonluk yarışıyla ilgili bir şey söylemeyeceğini de belirterek, "Biz kendi işimize bakacağız. Çıkıp oyunumuzu oynayacağız. Tüm maçlarımızı alırsak 82 puan yapacağız. Haftaya Bucaspor maçını kazanmak istiyoruz. Bugün Fenerbahçe de kazanmış. Oda güzel maç olmuş, onları tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

"BENDEN DAHA İYİ BİLENLER VAR ONLAR KONUŞSUN"

Güneş, "Herkes bir takım eleştirilerde bulunuyor Türk futboluyla ilgili, siz bir şey söylemek ister misiniz?" şeklindeki soruya ise, "Ben şu anda Türk futbolunu değerlendirmek istemiyorum. Benden daha iyi bilen arkadaşlar var onların konuşmasını istiyorum" diye konuştu.

PAWEL: "GOL ATTIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Pawel Brozek, Gaziantepspor'dan daha iyi oynadıklarını belirterek, "Kırmızı kart işimizi biraz daha kolaylaştırdı. İkinci yarı daha kötü oynadık ama oyun kontrolümüz altımızdaydı. Attığım gol nedeniyle büyük sevinç yaşadım" dedi.

BURAK: "ŞAMPİYON OLAMADIKTAN SONRA ATTIĞIM GOLLERİN BİR ÖNEMİ YOK"

Burak, çok güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını ifade ederek, "Bugün en zor maçlarımızdan bir tanesini oynayacağımızı biliyorduk. Rakip takım hem futbolcularıyla, hem de hocasıyla güçlü. Burada çok iyi oynayacaklarını düşünüyorduk. Maç ta öyle başladı ama penaltı golüyle öne geçtik ve kırmızı kartla her şey lehimize döndü. Kalan maçlarımızı da kazanarak beklemeye devam edeceğiz. Yapacağımız bir şey yok. Şampiyon olmak istiyoruz" dedi. Burak, "Penaltı pozisyonu içeride miydi?" şeklindeki soruya ise, "Yüzde yüz faul ama içeride mi, dışarıda mı onu bilmiyorum. İzlemedim henüz. Kırmızı kart olduğunu düşünüyorum ama penaltıyı içeri de mi dışarıda mı bilmiyorum. Şampiyon olamadıktan sonra attığım 17 golün bir önemi olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

KAFKAS: "BİZE BİÇİLEN ROLLERİ OYNUYORUZ"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, basın toplantısında sert konuştu. Kafkas, adil bir oyun istediklerini belirterek, "25. dakikaya kadar ortada bir oyun vardı. Trabzonspor baskılı başlamıştı. 25. dakikadan sonra oyun bizim için bitti. Maalesef bizlere biçilen rolleri oynuyoruz. Bu ülkede 1. 'lik ve 2. 'lik yarışı var. 3. 'lük kimsenin umurunda değil. Ama benim ve camiam için çok önemli. Hakkaniyetli ve adil yönetim tarzı istiyorum. Bende Gaziantepspor olarak şampiyon olmak istiyorum. Diğer takımlar gibi bende bunu istiyorum. Anadolu'dan bir şampiyon çıksın istiyorum. Buna hakkım var diye düşünüyorum. Buna izin verirlerse bizde şampiyon olmak istiyoruz. Müsaade ederlerse" diye konuştu. Gaziantepsporlu futbolcu Wagner, penaltı ve ardından verilen kırmızı kartın ardından maçtan koptuklarını söyledi. Ivan de Souza ise iyi hazırlandıkları bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title