Haberler

Gaziantepspor, Hollanda'daki İlk Antrenmanını Yaptı

Yeni Sezon Hazırlıklarının İkinci Etabı İçin Hollanda'nın Arnhem Kentine Giden Gaziantepspor, Buradaki İlk Antrenmanını Sabah Saatlerinde Gerçekleştirdi.

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Hollanda'nın Arnhem kentine giden Gaziantepspor, buradaki ilk antrenmanını sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda futbolcuların hayli hırslı oldukları gözlendi. Gaziantepspor, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Kırmızı-siyahlı ekibin, Hollanda kampında 5 hazırlık maçı oynayacağı belirtildi. Gaziantepspor, yarın Almanya 3. Lig takımlarından Magdeburg, 19 Temmuz'da Hollanda 2. Lig takımlarından TOP OSS, 22 Temmuz'da İsrail 1. Lig takımlarından Kyriatsmona ve 24 Temmuz'da Tanzanya A Milli

Takımı ile hazırlık maçı yapacak. Kırmızı-siyahlı ekip, son hazırlık maçını ise 28 Temmuz'da Belçika 1. Lig takımlarından Roeselare ile oynayacağı öğrenildi.

(HD-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title