Haberler

Gaziantep'te Kadına Şiddetle Mücadele Toplantısı Yapıldı

Gaziantep'te, Yerel Eylem Planı kapsamında "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme" toplantısı düzenlendi.

Gaziantep'te, Yerel Eylem Planı kapsamında "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme" toplantısı düzenlendi.

Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde, eylem planı kapsamında paydaş kurumların işbirliğiyle değerlendirme toplantı yapıldı.

Gaziantep Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğü'nün basın desteği verdiği toplantıda, kadına şiddet konusu ele alındı.

İl Müdürü Mustafa Yıldırım, burada yaptığı açıklamada, kadını korumanın insanlığı korumak olduğunu belirtti.

Kadına yönelik şiddet ile mücadele günü nedeniyle 2017 yılında yerel eylem planı hazırladıklarını aktaran Yıldırım, şunları söyledi:

"Eylem planında kadına dönük şiddeti esas alan İl koordinasyon kurulu oluşturduk. Bu koordinasyon kurulu yılda iki defa bir araya gelerek çalışmalarını il düzeyinde ve kurumlar arası koordine ile yapmış olacak. Bugün yapmış olduğumuz toplantı kadına yönelik şiddet ile mücadele eden kurumların yöneticileri ile bir araya gelerek, şiddeti oluşturan nedenlerle nasıl mücadele edilir ve kadını koruyan insanı koruyan mücadeleyi nasıl toplumun geneline nasıl yayılır konusunda bir toplantı gerçekleştirdik."

Yıldırım, hedeflerinin büyük ölçüde kadına dönük şiddetin engellenmesi olduğunu ifade ederek, "Bu konuda bir farkındalık oluşturup bir insana asla şiddet gösterilmeyeceği hissini topluma yaymak istiyoruz. Çünkü kadın özelinde insanı korumak insanı koruduğumuz zaman kadını, çocuğu, engelliyi ve bütünüyle toplumu korumuş olduğumuzu düşünüyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Yıldırım Gaziantep Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title