Haberler

Gaziantep: İşadamı Erdemoğlu'nun Hayatını Kaybetmesi

Gaziantep Ticaret Odası (Gto) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, 75 Yaşında Hayatını Kaybeden Mehmet Erdemoğlu'nun Vefatı Dolayısıyla Yazılı Bir Açıklama Yaptı.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, 75 yaşında hayatını kaybeden Mehmet Erdemoğlu'nun vefatı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Erdemoğlu Grup Onursal Başkanı Mehmet Erdemoğlu'nun ölümünün ardından başsağlığı mesajı yayınlayan Aslan, Erdemoğlu'nun, Gaziantep'in girişimci, hayırsever ve aynı zamanda yeni işadamlarına her yönüyle örnek gösterilebilecek işadamlarından birisi olduğunu söyledi. Aslan, Gaziantep'in böylesine hayırsever ve girişimci bir işadamını kaybetmiş olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Aslan, Erdemoğlu'nun dokumacı çırağı olarak atıldığı iş hayatını dünyanın sayılı halı markalarından birisi haline gelen Merinos Halı ile taçlandırdığını belirtti. Mehmet Erdemoğlu'nun başta Gaziantep olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında istihdam sağladığına ve hayırseverliği ile de takdir toplayan bir kişilik olduğuna dikkat çeken Aslan, şunları kaydetti:

"İş hayatındaki girişimciliği ve başarısı ile takdir toplayan sayın Erdemoğlu, hayırseverliği ile de TBMM tarafından takdir edilerek Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görülmüş bir insandı. Vefatı tüm iş dünyamızı derinden yaralamıştır. Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title