Haberler

Gaziantep: Gaziantep'te Kaçırılan Bebek Evine Geldi

Gaziantep'te Emniyet Müdürlüğü'nün Başarılı Operasyonu ile Bulunarak Ailesine Teslim Edilen 8 Günlük Bebek, Evine Getirilişi Esnasında Davullar Çalınarak, Halaylar Çekilerek Karşılandı.

Gaziantep'te Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı operasyonu ile bulunarak ailesine teslim edilen 8 günlük bebek, evine getirilişi esnasında davullar çalınarak, halaylar çekilerek karşılandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin başarılı çalışmaları sonucu bulunarak Emniyet Müdürlüğü'nde ailesine teslim edilen 8 günlük bebek, evine gelişinde mahalleli tarafından davul ve halaylar eşliğinde karşılandı. Henüz 8 günlük olan bebeklerine kavuştukları için çok mutlu olduklarını söyleyen Ali ve Hatice Kaplan çifti, evlerinde diğer çocukları Yasin, Mehmet Emin ve Batuhan ile birlikte bebeklerine kavuşmanın sevincini yaşadı. Yasin, Mehmet Emin ve Batuhan'ın ise, henüz 8 günlük bebek iken kaçırılan kardeşlerine tekrar kavuştukları için çok mutlu oldukları gözlendi.

Mutlulukları gözlerinden okunan çift, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı minnettar olduklarını belirtti. 8 günlük bebeklerinin adını, Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın bir süre önce trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşi Necmettin ve Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amiri Caner'in adları olan Necmettin Caner koyan çift, mahalle halkına da teşekkeür etti.

Dün geceden beri kaçırılan bebeklerinin bulunması için dualar ettiklerini söyleyen mahalle halkı ise, bebeğin bulunduğu haberini, Kaplan çiftinin oturduğu evin önünde davul çaldırarak, halaylar çekerek kutladı. Halaylar çeken komşular, mahalleyi adeta düğün yerine çevirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title