Haberler

Gaziantep: Bülbülzade Vakfı'ndan Fakir Öğrencilere Yardım

Bülbülzade Eğitim Sağlık ve Dayanışma Vakfı'nın, 1 Yıl İçerisinde 10 Bin 200 Fakir Aileyi Giydirdiği Bildirildi.

Bülbülzade Eğitim Sağlık ve Dayanışma Vakfı'nın, 1 yıl içerisinde 10 bin 200 fakir aileyi giydirdiği bildirildi.

Yıl boyunca toplam 10 bin 200 fakir aileyi giydiren Bülbülzade Eğitim Sağlık ve Dayanışma Vakfı, Ramazan ayında da 700 kişiye giyim yardımında bulundu. Yaklaşık 200 ilköğretim okulundan Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği maddi durumu iyi olmayan 10'ar kişi giydiriliyor. Ayrıca, cami imamlarının mahallelerde tespit ettiği fakir ailelere ve sivil toplum kuruluşlarının belirlediği ailelere de bu yardımlar ulaştırılıyor. Belirlenen tüm aileler, A'dan Z'ye giydiriliyor.

Bülbülzade Vakfı'nda yapılan yardım törenine Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman da katılarak fakir öğrenciler için hazırlanan paketleri dağıttı. Törende konuşan Vakıf Başkanı Turgay Aldemir, yapılan yardımların eğitime dönüşerek eğitimi güçlendirdiğini belirterek, ''Biz Bülbülzade Vakfı olarak giyim yardımlarına 12 yıl önce başladık. Genelde yardım yapan kuruluşlar hep gıda yardımı üzerinde duruyordu. Gıda anlamında yapılan yardımlar 1 hafta içerisinde bitiyor. Giyim yardımı yapan kimse yoktu, biz bu boşluğu doldurduk" şeklinde konuştu.

Aldemir, bugüne kadar yaptıkları yardımın 100 bin kişiye ulaştığını, 2006 yılı içerisinde ise toplam 10 bin 200 kişiye giyim yarıdımı yaptıklarını ifade ederek, ''Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yardımlarımız devam edecektir. Bu yılki hedefimiz 20 bin kişiye ulaşmaktır. Bize bu konuda desteklerini esirgemeyen esnafımıza ve sivil toplum kuruluşlarına çok teşekkür ederiz'' diye konuştu.

Tören sonunda Bülbülzade Eğitim Sağlık ve Dayanışma Vakfı Başkanı Turgay Aldemir, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman'a bir plaket verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title