Haberler

Gazetecilerden Çocuklara Oyuncak

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram etkinlikleri kapsamında öğrencilere oyuncak dağıttı.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram etkinlikleri kapsamında öğrencilere oyuncak dağıttı.

ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak ile dernek üyeleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki Akdilek İlkokulu'nu ziyaret etti, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Öğrencilerle sohbet eden Gülebak ile beraberindekiler öğrencilere oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Gülebak, yaptığı açıklamada 23 Nisan'ın çocukların en mutlu günü olduğunu belirterek basın mensupları olarak kırsaldaki çocukları unutmadıklarını ve yüzlerini güldürdüklerini söyledi.

Kırsalda yaşayan çocukların kendi günlerini sıradan geçirdiğini bu duruma sesiz kalmadıklarını ifade eden Gülebak, şunları kaydetti:

"23 Nisan çocuklarımızın en sevinçli günü biz de Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak kırsalda eğitim gören çocuklarımızı unutmamak için bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Genelde kent merkezinde bayram çocuklara yapılan etkinliklerle hissettirilmiştir. Fakat kırsaldaki çocuklarımız bu günü sıradan bir gün olarak geçirmiştir. Bizler de bu duruma sessiz kalmadık. Çocuklarımıza oyuncak alıp getirdik ve onlara dağıttık, yüzlerini güldürdük. Çocuklarımız gelecekte ülkemizin bayrağı olacaktır. Çocuklarımıza ne kadar değer verirsek ülkemizin geleceği ve bayrağı o kadar dalgalanacaktır. Bugün çocukların mutluluğunu gördük, çocukluk yıllarımız aklımıza geldi."

Akdilek İlkokulu Müdürü Ahmet Çiçek de öğrencilerini böyle özel bir günde unutmayan ŞUÇGAD yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Şanlıurfa 23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title