Haberler

PUBG New State çıkış yaptı! PUBG New State nasıl indirilir?

Güncelleme:

Krafton'un geliştirdiği PUBG New State iOS ve Android cihazlar için bugün çıkış yaptı. PUBG New State indir! PUBG New State nasıl indirilir? Detaylar haberimizde...

Geçtiğimiz aylarda Krafton'un duyurduğu Mobile PUBG oyunu PUBG New State iOS ve Android cihazlarda indirilmeye açıldı.

PUBG: New State, Krafton oyun şirketi tarafından yayımlanan ve geliştirilen, PlayerUnknown's Battlegrounds serisinden devam edecek olan Battle Royale tarzı oyunudur. New State, yeni durum anlamına gelmektedir.

PUBG: New State, PUBG Corporation'un arkasındaki şirket, PUBG Studio tarafından geliştirilen mobil platformdaki ilk ve bağımsız olan oyunudur.

Oyun 2051 yılında geçmektedir. Oyunu oynayacak olan oyuncular bu oyunla birlikte yeni oluşturulan TROI adlı haritada oynayacaklardır. Oyunun, birtakım cihazlarda rakiplerine göre üst düzey grafikler içereceği iddia ediliyor.

PUBG NEW STATE NASIL İNDİRİLİR?

PUBG New State'i mobil cihazlarınıza indirebilmek için iOS cihazlarınızın iOS 13.0 veya üstü bir sürümü Android cihazlarda ise 6.0 android sürümü gerekmektedir. 1.5 GB yükleme boyutu olan PUBG New State, ilk günden 500 binden fazla oyuncu indirdi. PUBG New State'i mobil cihazlarınıza App Store ve Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

PUBG New State'i Android cihazınıza yüklemek için tıklayınız.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

PUBG New State'i iOS cihazınıza yüklemek için tıklayınız.

PUBG: NEW STATE'te 100 oyuncu, sadece taraf kalana dek çeşitli silahlar ve stratejilerle dövüşecek. Daralan savaş alanında ekipmanlar, araçlar ve kullanılabilirleri gereken şekilde kullanarak "ayakta kalan son kişi" ol.

PUBG New State'in desteklediği diller arasında Türkçe de yer alıyor.

PUBG NEW STATE UC FİYATLARI! PUBG NEW STATE UC SATIN AL

  • NC 300 - ₺10,99
  • NC 1500 + 80 - ₺54,99
  • NC 3600 + 250 - ₺139,99
  • NC 15000 + 1800 - ₺599,99
  • NC 9300 + 930 - ₺349,99
  • NC 30000 + 5000 - ₺1.199,99
  • NC Bonus Package -₺1.199,99
  • Crate Ticket Package -₺1.199,99
  • Chicken Medal Bonus Package - ₺109,99


Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Pubg New State Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Bakmadan Geçme

Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli? Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title