Haberler

Galatasaraylılar Şampiyonluğu Kutladı

Gebze Galasaraylılar Derneği Tarafından Hazırlanan Şampiyonluk Gecesi, Sanatçı Suat Suna Eşliğinde Yağmur Altında Kutlandı.

Gebze Galasaraylılar Derneği tarafından hazırlanan şampiyonluk gecesi, sanatçı Suat Suna eşliğinde yağmur altında kutlandı.

Gebze Galatasaraylılar Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk gecesine ilçe ve beldelerdeki Galatasaraylılar büyük ilgi gösterdi. Gecede konuşma yapan Dernek Başkanı Metin Çakmak, 17. şampiyonluğun Galatasaraylılar için çok büyük önem taşıdığını belirtti ve bu gecenin 'Çıldırın Gecesi' olduğunu ifade etti. Gece sağanak yağmura rağmen büyük bir coşku içersinde kutlandı. Adnan Polat'ın da katılacağı belirtilen ancak sonradan gelemeyeceği açıklanan gecede, sarı kırmızılılar, Suat Suna şarkılarıyla coştu. Renkli geçen gecede ilerleyen saatlerde bastıran yağmur altında şarkılarına devam eden Suat Suna, Galatasaraylıları eğlenceye doyurdu.

(MEA-OMR) 08.06.2008 13:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title