Haberler

Galatasaraylı Yönetici Burak Elmas: Hakeminizi, Çirkeflerinizi Yendik

Güncelleme:

Galatasaraylı yönetici Burak Elmas, Başakşehir maçının ardından sosyal medya hesabından, "Hakeminizi, çirkefliğinizi yendik" paylaşımında bulundu.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'i 2-0 yendiği maçın ardından sarı-kırmızılı yönetici Burak Elmas, twitter hesabından bir mesaj yayınladı.

Burak Elmas, sezonun genelindeki hakem hatalarına da dikkat çekerken, çarpıcı ifadeler kullandı.

"HAKEMİNİZİ, ÇİRKEFLERİNİZİ..."

İşte Burak Elmas'ın maç sonundaki mesajı...

"Hakeminizi, çirkefliğinizi ve çirkeflerinizi sahada yendik! Bizim kimseye ihtiyacımız yok! Türkiyedir Galatasaray!"

Galatasaraylı Yönetici Burak Elmas: Çirkefliğinizi Yendik

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

Yöneticiye bak:

Provokatör senin gibi yöneticinin. . Tff bunu cezasız bırakma

5
8
yanıtYanıtla
tff:

olur abi hemen

yanıt0
yanıt0
fbli:

Fransadir Galatasaray.

4
9
yanıtYanıtla
papazın çayırıdır fener:

oooo bir sen eksiktin filmbahçeli . . du sana bi beddua edim Allah başınızdan aziz yıldırımı hiç eksik etmesin

yanıt0
yanıt0
halk..:

yahu senin kalecin orta sahadan hakeme itirazdan sarı bile görmemiş direk kırmızın verilmemiş küfür statda inlemiş uyarı bile yaptırılmamış emre arda senin takımında oynarken biraz asabi ama iyi çocuklar olurken sana rakip olunca tüm basında tu kaka olmuş algı operasyonlarında çatı kapamada veya vergi silmede olduğu gibi lobilerin devreye girmiş . . çirkeflik ten bahsediyorsun üstelik fetocuları ihraç etmeyip alkış tutan çirkeflikten mi. .

3
5
yanıtYanıtla
hsg:

Kaleci dediğin dün akşam takımın kaptanıydı

yanıt1
yanıt4
Buzzy:

Ortada bir gerilim yokken çıkıyor bi tane yönetici bozuntusu çaylağın biri abuk sabuk laflar ediyor garanti maç izlerken biraz demlenmiştir sonra da galip gelmenin hızıyla böyle zrvalar yumurtlamıştır. maçta bi numara yok başakşehir zaten fanatik bir camia değil ee sen şimdi örtülü olarak fener e mi salladın yani senin gibi torpilli tıfılları koca camialara yönetici yaparlarsa olacağı bu dur

4
4
yanıtYanıtla
Ülküçü:

Türk olman için 11 futbolcunun yarıdan fazlası türk olmalıydı siz 11 fıtbolcunun 10 nu yabancı 1ride yabancı doğumlu sanırım yanılmıyosam serdar aziz.söyleyin bana iimdi nasıl türklükten bahsediyosunuz.

5
3
yanıtYanıtla
Mert:

sen ne Türksün ne de ülkücü. ''Türk'' büyük yazılır ayrıca 50 tane imla hatan var okula git lan fetocu kıro

yanıt0
yanıt0
DOKUZUNCU KÖY anlayana:

EVET GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE CİNCON SENELERDİR SIRTINI DAYADIĞI ÇİRKEFLERE VE HAKEMLERE LAF EDEREK KENDİNİ YALANLIYOO EN BÜYÜK ÇİRKEF SİZSİNİZ BU ÜLKEDE( hertürlü kahp. . . ispitçilik. . ülke futbolunu ispiyon ama siz 21:45 leri bilmezsiniz körlük oluşur. hatır şikesi Trabzona yatmalar vs vs vs sabaha kadar anlatırım bu arada Fatih TERİM denen en büyük çirkefin olaylarını anlatmaya gerek yok)

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title