Haberler

Galatasaraylı Taraftarların Galibiyet Sevinci

Yılın Derbisi Olarak Nitelenen Maçta Galatasaray'ın Ezeli Rakibi Fenerbahçe'yi 1-0 Mağlup Etmesi, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde de Galatasaraylıları Sokaklara Döktü.

Yılın derbisi olarak nitelenen maçta Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etmesi, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde de Galatasaraylıları sokaklara döktü.

Atatürk Meydanı'nda toplanan yüzlerce Sarı-kırmızılı taraftar, şehri karnaval yerine çevirdi. Araçlarıyla uzun konvoylar oluşturan taraftarların meydandan geçişleri bir hayli zor oldu. Galibiyetin coşkusunu kutlayan taraftarlar, takımları lehine ve Fenerbahçe aleyhine uzun süre tezahürat yaptılar. Bir ara Atatürk Anıtı'nın önünde toplanan ve büstün üzerine çıkan taraftarlar, polis tarafından büst çevresinden uzaklaştırıldı. Sarı-kırmızı tulum içindeki 2 aylık bebekleri Kaan Mirza ile kutlamalara katılan çift ise büyük ilgi çekti.

Çorlu Galatasaraylı Taraftarlar Derneği'nde de maçtan sonra havai fişekli kutlama yapıldı. Maçın ardından ilçedeki asayiş durumunu telsiz anonsuyla bölge ekiplerinden öğrenen Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Sert, dernek binasından havai fişek atıldığı bilgisini alınca sorumlular hakkında izinsiz havai fişek gösterisi düzenlendiği gerekçesiyle Kabahatler Kanunu uyarınca işlem yapılması talimatını verdi. Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'ne getirilen derneğin yönetim kurulu üyesi ve işletmecisi Mert Daknılı'ya Kabahatler Kanunu uyarınca cezai işlem uygulandı.

(EŞ-AS-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title