Haberler

Galatasaray Maça Hazır

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de Bugün Yapacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıklarını Bu Akşam Yaptığı Antrenmanla Tamamladı.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de yarın yapacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanda, futbolcuların taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları bildirildi.

Ümit Karan, Cassio Lincoln, Harry Kewell, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Ferdi Elmas'ın antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştıkları kaydedildi.

Tobias Linderoth'un sağlık merkezindeki tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salonda çalıştığı, 19 Yaş Altı Milli Takım kadrosunda bulunan Murat Akça ve Fatih Serkan Kurtuluş'un antrenmanda yer almadığı belirtildi. Alparslan Erdem ve Orkun Uşak'ın ise tedavilerinin sağlık merkezinde devam ettiği kaydedildi.

Bu arada, yarın ameliyat olduğu hastaneden taburcu edilecek olan Uğur Uçar'ın rehabilitasyon çalışmalarının Almanya'da başlayacağı bildirildi.

Galatasaraylı futbolcular, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title