Haberler

    Galatasaray Şampiyonluk Yolunda Kritik Viraja Girdi

    Güncelleme:

    Galatasaray, gelecek 5 haftada Trabzonspor, Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş ile karşılaşacak.

    Fenerbahçe deplasmanından 1 puan çıkararak 26. haftayı da zirvede tamamlamayı garantileyen sarı-kırmızılı ekip, önündeki 5 lig haftasında zorlu müsabakalar oynayacak.

    Galatasaray, gelecek 5 haftada sırasıyla evinde Trabzonspor, deplasmanda Gençlerbirliği, sahasında Medipol Başakşehir, rakip sahada Aytemiz Alanyaspor ve Türk Telekom Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak.

    ZORLU MAÇLAR İÇERİDE

    Sarı-kırmızılı takım, bu süreçte, son yıllarda yenmekte zorlandığı Trabzonspor'un yanı sıra şampiyonluk yarışındaki güçlü rakiplerinden Medipol Başakşehir ve Beşiktaş'ı konuk edecek.

    Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş müsabakalarını Türk Telekom Stadı'nda oynayacak Galatasaray, taraftar desteğini arkasına alarak mücadele verecek.

    Şampiyonluk yarışının kritik dönemindeki zorlu maçlarına taraftarı önünde çıkacak sarı-kırmızılılar, iç sahadaki başarılı performansına güveniyor.

    Galatasaray, bu sezon ligde çıktığı 13 iç saha maçında 12 galibiyet ve 1 beraberlik alıp, hiç yenilmedi.

    İLK YARIDA 9 PUAN KAYBETTİ

    Sarı-kırmızılı ekip, ligin ilk yarısında söz konusu 5 maçlık periyotta 9 puan kaybetti.

    Sezona iyi başlangıç yapan ancak sonrasında kötü bir dönem geçiren Galatasaray, ilk yarıda deplasmanda oynadığı Trabzonspor (2-1), Medipol Başakşehir (5-1) ve Beşiktaş (3-0) maçlarından puan çıkaramadı.

    Bu süreçte sahasında oynadığı Gençlerbirliği (5-1) ve Aytemiz Alanyaspor (2-0) maçlarını kazanan sarı-kırmızılılar, taraftarı önünde yenilgisiz yoluna devam etti.

    ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA BELİRLEYİCİ OLACAK

    Galatasaray'ın önündeki 5 maçlık seride toplayacağı puanlar, şampiyonluk iddiasını sürdürmesi anlamında belirleyici olacak.

    Süper Lig lideri sarı-kırmızılı ekibin Beşiktaş ile 31. haftada yapacağı derbi maçla noktalayacağı bu serinin sonunda bulunacağı nokta, şampiyonluk yolundaki iddiasını büyük oranda ortaya koyacak.

    Sezonun ilk yarısında bu seriye Medipol Başakşehir'in 6, Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın ise 8 puan önünde giren Galatasaray, sonrasında kötü bir performans ortaya koydu. Yaşadığı puan kayıpları sonrası Beşiktaş derbisinin ardından liderliği Medipol Başakşehir'e kaptıran sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın ise puan farkını 3'e indirmesini önleyememişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
    500

    Yorumlar (6)

    Adınızı Yazın:

    kayip iki puanla basladi simdiden gelen koyar virajina giriyor

    2
    13
    yanıtYanıtla
    Mistertaksi:

    Derbi zevkliydi... Hakem rezalet.. Adam kör olmus yada görmek istemedi..yazik..

    3
    5
    yanıtYanıtla
    Dilara BJK:

    Şampiyon Allah''ın izniyle Beşiktaş . YİNE ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ YAZDIRACAĞIZ

    0
    4
    yanıtYanıtla
    Bağımlılık zor şey!:

    Bunlar hep tiner''den. . .

    yanıt1
    yanıt0
    TRAK:

    AZ ÇEKİN ŞU ZIKKIMI

    yanıt0
    yanıt0
    Reis:

    GSın bu virajı dönebilmesi güç. İlk yarı bu dönemeçte paramaparça oldular. Kadro derinliği yok, Terimin teknik kapasitesi yetersiz. En az kayıpla atlatmaya çalışacaklardır fakat en önemlisi rakiplerinin hata yapmalarını ümit edeceklerdir. Yoksa GSın liderliği şu an için aldatıcı.

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title