Haberler

Galatasaray -Hacettepe Maçından Notlar

Turkcell Süper Lig'de Hacettepe'yi Konuk Eden Galatasaray'da, Taraftarların Karşılaşmaya İlgisi Düşük Oldu.

Turkcell Süper Lig'de Hacettepe'yi konuk eden Galatasaray'da, taraftarların karşılaşmaya ilgisi düşük oldu.

Galatasaray'ın Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Ankaraspor ile berabere kalmasının ardından UEFA Kupası'nda da Metalist Kharkiv'e 1-0 yenilmesi sonrası, Hacettepe maçında Ali Sami Yen Stadı'nın tribünlerinde büyük boşluklar göze çarptı.

Hacettepe maçını yaklaşık 13 bin kişi tribünlerden izledi.

Sarı-kırmızılı takımda bel ağrıları süren Hakan Balta, Metalist Kharkiv maçının ardından Hacettepe maçında da takımdaki yerini alamadı. Defansın solunda Hakan'ın yerine yine Volkan görev yaptı.

Galatasaray'da teknik direktör Michael Skibbe, eleştiri alan tek forvetli oyun anlayışını Hacettepe maçında da sürdürdü.

Sarı-kırmızılı teknik adam, sistemini değiştirerek çift forvetle sahaya çıkacağı ileri sürülen Hacettepe maçında, beklentilerin tersine mevcut sistemini devam ettirerek Milan Baros'u yine tek forvet olarak sahaya sürdü.

Teknik direktör Michale Skibbe'nin son maçlarda ön libero olarak kullandığı Fernando Meira, Hacettepe maçında yeniden eski mevki olan defansa döndü.

Skibbe, orta sahada Ayhan'ın yanında Barış'a görev verirken, Meira ise defanstaki yerine döndü ve Emre Aşık ise yedek kulübesinde oturmak zorunda kaldı.

Öte yandan, boyun kaslarındaki tutulma nedeniyle dünkü çalışmaya katılamayan Meira, Hacettepe karşısında yine de takımdaki yerini aldı. Meira'nın sırtına yapıştırılan özel bir bantla sahaya çıktığı öğrenildi.

Galatasaray'da Barış Özbek, sakatlığı sonrası yaklaşık 3 aylık bir sürenin ardından yeniden ilk 11'deki yerine kavuştu.

Turkcell Süper Lig'de 31 Ağustos 2008 tarihinde oynadığı Kayserispor maçında ayak tarak kemiği kırılan ve ardından ameliyat olan Barış, yedek başladığı Ankaraspor ve Metalit Kharkiv maçları sonrası 91 gün sonra ilk 11'de sahaya çıktı.

Sarı-kırmızılı takımla önemli başarılara imza atan Ergün Pembe, bu kez rakip olarak sarı-kırmızılı takımın karşısına çıktı.

Hacettepe'de teknik direktör Erdoğan Arıca'nın yardımcısı olarak Ali Sami Yen Stadı'na gelen Ergün, sarı-kırmızılı taraftarlardan alkış aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title