Haberler

Galatasaray'da, Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

Turkcell Süper Lig'in 30. Haftasında Cumartesi Günü Trabzonspor ile Kendi Sahasında Karşılaşacak Galatasaray, Bu Maçın Hazırlıklarını Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında Cumartesi günü Trabzonspor ile kendi sahasında karşılaşacak Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, antrenörler Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Sarı-kırmızılı futbolcular, antrenmanda neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Arda ve Okan ile sezonun ilk yarısında ameliyat olan Linderoth, tedavilerinin ardından kondisyoner eşliğinde sahada çalıştı. Sakatlığı bulunan Song ve Orkun ile ameliyat olan Uğur ve Semih'in tedavilerine ise sağlık merkezinde devam edildi.

Bu arada, antrenman sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın takımdan ayrılmasıyla ilgili bir soru üzerine, "Maalesef futbolda vedalar oluyor. Bu hem futbolcu, hem hoca, hem yönetim bazında olabiliyor, ama biz işimizi yapmak zorundayız" dedi.

Geçen hafta Gençlerbirliği karşısında son dakikalarda gelen golle galibiyete ulaştıklarını hatırlatan Ümit Karan, "Zor şartlarda oynadığımız Gençlerbirliği maçında galip gelmeyi başardık. Şimdi Trabzonspor maçında, rakibimiz bizden daha rahat olacak. Seyircimizin büyük desteğiyle Trabzonspor maçında galip gelen taraf biz olacağız" diye konuştu. Ümit Karan, takımda morallerin yerinde olduğunu da kaydederek, "Takımı şampiyonluğa götürmeye çalışıyoruz. Arkadaşların hepsinin neşesi yerinde, Allah bozmasın.

İnşallah, bu hafta sonunda da neşemiz bozulmaz" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılılar'ın bugünkü çalışmasının bir bölümünü Futbol Komitesi üyeleri Murat Yalçındağ ve Tunca Hazinedaroğlu da izlerken; Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, antrenmanın tamamını sahanın içinde takip etti.

Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

(RT-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title