Haberler

    Galatasaray'da Latovlevici Gideceği Takımı Açıkladı

    Galatasaray'da beklentilerin altında kalan ve gözden çıkarılan Iasmin Latovlevici, ülkesi Romanya'ya geri dönmeye hazırlanıyor. Rumen oyuncu, Steaua Bükreş iddiaları için konuştu ve geri dönüşün ihtimal dahilinde olduğunu söyledi.

    Eski takımında oynayabileceğini kaydeden 31 yaşındaki oyuncu, "Steaua Bükreş'e geri dönmek güzel olabilir. Bu bir geri adım olmaz çünkü Steaua Romanya'nın en büyük takımı ve kariyerim için önemli bir adım olur" ifadelerini kullandı.
    Galatasaray'ın sezon başında Karabükspor'dan 550 bin euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Latovlevici, bu sezon 15 maçta oynadı. Fatih Terim'in gelmesiyle birlikte gözden düşen sol bek, devre arasında Nagatomo transferiyle birlikte formasını da kaybetti. (Sporx)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Romanya Bükreş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    dürüst olun:

    kaç gündür gündemi deyişdirmek için tuttumuşlar çorum ilinde mezarlıkda ağlayan kızın peşine düşmüşler efendiler euro 5. 12 dolar 4. 27 siz bunların peşine düşün milletioyalamayın hiç bir çoçuk birilerinin koruması olmadan gece mezarlığa kabristana giremez birileri uzakdan onu gece mezarlıkda koruyor neymiş gece ağlığormuş madem ağladığını gördün niye yanına gidip derdin ne diye sormadın deim ya memleketde işler kötü gidiyor sadece gündemibirileri deyişdirmek istiyor ben bu hikayeye gülüp geciyoru

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title