Haberler

Galatasaray'da Florya Revire Döndü

Galatasaray, Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Metin Oktay Tesisleri'nde Yaptığı Çalışmalarla Sürdürüyor.

Galatasaray, Kayserispor maçı hazırlıklarını Metin Oktay Tesisleri`nde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor.

Basına kapalı gerçekleşen ve kulübün resmi internet sitesinden edinilen bilgiye göre; Teknik direktör Erik Gerets, yardımcıları Reinhard Stumpf, Erdal Keser ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, merkez sahada yapılan antrenmanının ilk bölümünde, ısınma koşusu ve esneklik çalışmaları yapıldı.

Antrenmanın ana bölümüne teknik çalışmalarla başlayan takım, daha sonra üç takıma ayrılarak dar sahada kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yaptı.

90 dakika süren antrenmanın soğuma koşusu ve esneklik egzersizleriyle sona erdi

Hasan Şaş, kondisyoner Cevat Güler eşliğinde, özel bir antrenman programı dahilinde sahada çalıştı. Tolga Seyhan üşütmeden kaynaklanan mide sorunu nedeniyle antrenmanı tamamlayamadı.

Okan Buruk sol üst uyluk adalesindeki zorlanma nedeniyle sağlık merkezimizde yürütülen tedavisine bu sabah devam edildi.Volkan Aslan ise kasık adalesindeki zorlanma nedeniyle sağlık ekibimizce tedavi ediliyor. Okan ve Volkan bu sabah yapılan çalışmaya katılamadılar.

Galatasaray yarın akşamüstü saat 17.00`de basına kapalı olarak yapacağı son antrenman ertesinde, 13 Ağustos Pazar akşamı oynayacağı Kayserispor maçı için Metin Oktay Tesisleri`nde kampa girecek.

(HABER : SPOR - DHA / GIR)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title