Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: UEFA ile Anlaştık, Kupalara Katılıyoruz

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile yapılan görüşmenin ardından "Hiçbir engel yok, önümüzdeki sezon kupalara katılıyoruz." dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile yaptığı görüşmenin sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz, "UEFA ile görüştük. Galatasaray'ın Avrupa Kupalarına katılması için hiçbir engel yok. Bazı detaylar var, her şeyde mutabık kaldık. Bazı cezalar var ama kaldırılabilir." dedi.

Sözlerine devam eden Mustafa Cengiz, "UEFA ile 4 yıllık anlaşma yapacağız. Taraftarımız merak etmesin, Galatasaray emin ellerde" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (37)

EZİKSARAY:

Östersunds 2-0 Galatasaray

14
29
yanıtYanıtla
Felsefe:

Östersund Grub lideri olarak cikti ve Son 16 ya kaldi... takimi belirsiz arkadas.

yanıt2
yanıt1
HAK DİN İSLAM:

AÇIN KURAN OKUYUN . BU DÜNYAYA İMTİHAN İÇİN GÖNDERİLDİNİZ VE BİRGÜN ÖLÜMÜ TADICAK HERKEZ. AÇIN OKUYUN ÖĞRENİN ONA GÖRE YAŞAYIN. BIRAKIN BU BOŞ İŞLERİ

28
5
yanıtYanıtla
Fb:

3 defa şikeyke şambiyon aldıler bızden c tersı neden olmasın cın conlat duvalarmız kabul olsun ilalah güztepe çakar cın conlara nden olmasın işalah eli boş dğner yarabim duvalarmızı kabul olsun amın

3
29
yanıtYanıtla
ahmet:

ulan mal sen ilk önce yazmayı ogren

yanıt6
yanıt1
1905:

ne kadar güzel hayal kuruyorsunuz

yanıt1
yanıt0
ALAÇATI DAYAKÇISI SILHO:

SAVOL BAŞGAN, BU SENE GRUPLARDAN BİR AN ÖNCE ELENİP EZELİ RAKİBİMİZ OSTERSUNDS İLE YAPACAĞIMIZ MAÇLARA KONSANTRE OLMALIYIZ DERİM BEN. . NAÇİZANE:(

10
13
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Kimilerinin tarihi basarilarla kupalarla kimilerininde pisliklerlerle şikelerle dolu Tek fark bu..! NEREDEN KALMIŞTIK...?

12
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Alavere dalavere gene yaptınız yapacağınızı. Biz şike yapsak son saniye şampiyonlukları kaçırmazdık. En azında 8 atıp şampiyon olmadık. Onurlu ikincilik daha iyidir.

7
13
yanıtYanıtla
Fb:

Beter olun cın conlar c tersın beter olurdun işalah

2
16
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title