Haberler

G.Saray, Transfer Döneminde 10 Oyuncuya 39.5 Milyon Euro Bonservis Ödedi

Galatasaray, yaz transfer döneminde transfer ettiği 10 oyuncuya toplamda 39 milyon 550 bin Euro bonservis ödemesi yaptı.

Galatasaray, 2017-2018 sezonu yaz transfer döneminde kadrosuna 10 futbolcu kattı. Sarı-kırmızılılar, bu futbolculardan 8 tanesini bonservis bedeliyle transfer etti. Diğer iki futbolcudan birini kiralık olarak diğerini de bonservissiz olarak aldı. Aslan, 10 futbolcuya toplam 39 milyon 550 bin Euro ödedi.

EN ÇOK PARA BELHANDA'YA

Bu transfer döneminde Galatasaray, en çok bonservis bedelini Faslı futbolcu Younes Belhanda'ya verdi. Sarı-kırmızılılar, Belhanda için Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e 8 milyon Euro verdi. Denayer'i kiralık olarak kadrosuna katan Galatasaray, kulübü Manchester City'e 500 bin Euro ödedi. Aslan, Fransız kaleci Cedric Carrasso'yu da bonservissiz aldı.

Galatasaray'ın transfer ettiği futbolcuların kulüplerine verdiği bonservis bedelleri şöyle:

Belhanda (Dinamo Kiev): 8 milyon Euro
Ndiaye (Osmanlıspor): 7 milyon 500 bin Euro
Maicon (Sao Paulo): 7 milyon Euro
Fernando (Manchester City): 5 milyon 250 bin Euro
Feghouli (West Ham United FC): 4 milyon 250 bin Euro
Mariano (Sevilla) : 4 milyon Euro
Gomis (Swansea City) : 2 milyon 500 bin Euro
Latovlevici (Kardemir Karabükspor): 550 bin Euro
Denayer (Manchester City): Kiralık
Carrasco (Serbest): Bonservissiz

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title