Haberler

Futsal 2014 UEFA Avrupa Elemeleri

Erzurum'da düzenlenen 2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası ana eleme turu 7.Grup maçında Türkiye, Ukrayna'ya 4-2 yenildi.

Erzurum'da düzenlenen 2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası ana eleme turu 7. Grup maçında Türkiye, Ukrayna'ya 4-2 yenildi.

Futsal Milli Takımı, Erzurum'da düzenlenen 2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası Ana Eleme Turu 7. Grup'taki üçüncü ve son maçında Ukrayna'ya 4-2 mağlup oldu. Erzurum Buz Arena'da oynanan karşılaşmada millilerin gollerini 8. dakikada Cem Keskin ve 40. dakikada Yasin Erdal kaydederken, Ukrayna'nın gollerini 10. dakikada Dmytro Sorokin, 33. dakikada Ildar Makayev, 34. dakikada Maksym Pavlenko ve 38. dakikada Volodymyr Razuvanov attı.

Grupta oynanan günün diğer maçında ise Slovenya, İngiltere'yi 5-2 mağlup etti. Alınan bu sonuçlardan sonra 2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası Ana Eleme Turu 7. Grubu; Slovenya birinci, Ukrayna ikinci, Türkiye üçüncü ve İngiltere ise dördüncü sırada tamamladı. Grup birincisi Slovenya finallere direk katılma hakkı elde ederken, grup ikincisi Ukrayna Play-off eleme turunda mücadele etme hakkını elde etti.

Futsal Milli Takım Teknik Direktörü Ömer Kaner karşılaşma sonrası yaptığı basın toplantısında, "Gergin bir karşılaşma oldu, özellikle hakemin yaptıkları bizi üzdü ve motivasyonumuzu düşürdü. Yapılan hatalar bizim oyunumuzu da etkiledi. Takım kaptanımız kırmızı kart gördü oyundan atıldı bunun sebebini anlayamıyorum. Moralimizi büyük ölçüde bozdu. Turnuvadan elendik bunun içinde çok üzgünüm. Genel olarak şunu söyleyebilirim, her şeye rağmen çok iyi mücadele ettik, iyi bir maç oldu. Ukrayna çok güçlü ve zorlu bir takım kendileriniz de tebrik ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Erzurum Ukrayna Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title