Haberler

Funda Arar Sahneye Çıkmak İstemedi

'5'inci Tarım ve Süt Ürünleri Festivali'ne Katılan Sanatçı Funda Arar Ses Sistemini Beğenmeyince Sahneye Çıkmak İstemedi

Ses sistemini beğenmeyen sanatçıyı, belediye başkanı ikna etti

Ferhat AKGÜN/ MALKARA (Tekirdağ),(DHA)

TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde düzenlenen '5'inci Tarım ve Süt Ürünleri Festivali'ne katılan sanatçı Funda Arar, ses sistemini beğenmeyince sahneye çıkmak istemedi. Arar'ı konser vermesi için Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya ikna etti.

Malkara'da düzenlenen '5'inci Tarım ve Süt Ürünleri Festivali' kapsamında 14 Kasım Stadı'nda Kubat ve Funda Arar konseri düzenlendi. Konsere, Malkara Kaymakamı Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı AK Parti'li Birol Kaya, Jandarma İlçe Komutanı Yüzbaşı Sedat Akbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan ve yaklaşık 20 bin kişi kakıldı.

Konserden saatler önce prova yapan Funda Arar, Belediye Başkanı Kaya'ya sahne düzeninin ve ses sisteminin iyi olmadığını belirterek, konsere çıkamayacağını söyledi. İstanbul'a döneceğini ifade eden Arar'ı, Başkan Kaya, sorunun giderileceğini belirterek sahneye çıkması için ikna etti.

Funda Arar'ın küçük bir kaprisi ile karşılaştıklarını ifade eden Başkan Birol Kaya, "Ses sistemi ve sahne düzenini beğenmediği için konseri terk etmek istedi. Biz de bunun mümkün olmadığını, vatandaşlara bunu anlatamayacağımız söyledik. Funda Hanım'ı ikna ettik" dedi.

TAYFUN TALİPOĞLU DA ŞARKI SÖYLEDİ

Konserde ilk olarak sahneye Kubat çıktı. Birbirinden güzel parçalarını seslendiren Kubat, izleyiciler arasında kendisini izleyen gazeteci Tayfun Talipoğlu'nu şiir okuması için sahneye çağırdı. Ancak, şiir okuması beklenen Talipoğlu, 'Islak ıslak' adlı şarkıyı söyledi. Performansı ile herkesi şaşırtan Tayfun Talipoğlu izleyicilerden alkış aldı.

Gecenin finalinde ise Funda Arar sahneye siyah ve göğüs dekolteli elbise ile çıktı. Arar, şarkılarıyla festival alanını dolduran yaklaşık 20 bin kişiyi coşturdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title