Haberler

Foça'da Kızılay Ödül Töreni

Kızılay Haftası kapsamında Foça’daki okullarda düzenlenen; resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Kızılay Haftası kapsamında Foça'daki okullarda düzenlenen; resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde yapılan ödül törenine; Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediyesi Başkan Yardımcısı Füsun Erdem, Türk Kızılayı Foça Şubesi Başkanı Muharrem Yeşilkaya, yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Foça İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Bulut, daire amirleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başlayan programın başlangıcında, Türk Kızılayı'nı tanıtıcı ve Foça Şubesi'nin çalışmalarını anlatan slayt gösterildi.

Türk Kızılayı Foça Şubesi, Kızılay Haftası kapsamında bu yıl 5. kez düzenlediği; resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenledi. Resim dalında 1. Zehra Naz Şipal, 2. Zeliha Dural,3. Yağmur Beren Korkmaz; kompozisyon dalında 1. Simay Acar, 2. Meltem Duman, 3. Dilara Buse Yaman ve şiir dalında 1. Damla Yalta, 2. Hasret Güneş, 3. İlayda Yağmur Yaman oldu. Dereceye giren öğrencilere para ödülleri, Foça Kaymakamı Ali Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Bulut tarafından verildi.

Programın sonunda, ödül alan öğrenciler, protokol üyeleri, Türk Kızılayı Foça Şubesi Yönetimi günün anısına fotoğraf çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Kızılayı Ali Çetin Kızılay Foça Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title