Haberler

Fikret Orman'dan En Net Gökhan Töre Açıklaması

Fikret Orman'dan en net Gökhan Töre açıklamasıQuaresma gibi evine dönmek istediğini söylerse, değerlendiririzBeşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer gündemini değerlendirdi.

Fikret Orman'dan en net Gökhan Töre açıklaması

Quaresma gibi evine dönmek istediğini söylerse, değerlendiririz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer gündemini değerlendirdi. Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi'nde hizmete giren Kartal Yuvası'nın açılışını yöneticiler Ahmet Ürkmezgil ve Hüseyin Mican ile beraber yapan Fikret Orman, açılış sonrası soruları yanıtladı.

Devre arasında bir tanesi kesin iki transfer yapmak istediklerini belirten Orman, Gökhan Töre için, Gökhan kendisi gitmek istedi. Burası herkesin kafasına göre gidip geleceği bir yer değil. Gökhan da aynı Quaresma gibi evine dönmek istediğini net bir biçimde söylerse, değerlendiririz dedi.

QUARESMA GİBİ EVİNE DÖNMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLERSE,DEĞERLENDİRİRİZ

Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde

Gökhan ile ilgili talebimiz de yok onlardan da bir şey gelmedi. Gökhan Avrupada oynamak istiyordu, gitsin oynasın dedik. Bizim böyle bir planımız yok. Gökhan eğer Beşiktaş'a dönmek isterse bunu net olarak ifade edecek. Quaresma'da olduğu gibi ben evime dönmek istiyorum diyecek. O zaman onu değerlendireceğiz. Beşiktaş kimsenin bugün gitmek istiyorum yarın dönmek istiyorum diyeceği kulüp değil. Herkes için geçerli. Burası Beşiktaş. Bizim için dünyanın en büyük kulübü. Beşiktaş'ın duruşu vardır, o çizginin dışında duracak kimseyle işimiz olmaz

BİRİ KESİN İKİ TRANSFER YAPMAK İSTİYORUZ

Transfer çalışmaları devam ediyor, iki koldan gidiyoruz. İzleme komitelerinin hepsi yurt dışında.Metin Albayrak da bu gece gidiyor, biz de devamlı geziyoruz. Eksiğimiz olan bir maksimum iki bölgeye takviye yapacağız. Birini kesin yapmak istiyoruz, ikincisini belki yaparız. Geniş kadromuz var, oyuncularımız forma bulamadıkları sürece mutsuz oluyorlar, bu mutsuzluk takıma da yansıyabiliyor. Dengeyi iyi kurmamız lazım.

ÖNÜMÜZDE ÇOK ZOR BİR SÜREÇ VAR

Önümüzdeki hafta ligin namağlup iki takımı oynayacak. Tabii çok zor bir süreç var önümüzde; Benfica sonra M.Başakşehir, arkasından Fenerbahçe ile oynayacağız sonra Dinamo Kiev'e gideceğiz, Bursaspor geliyor. Beşiktaş her şeye hazırlıklı tecrübeli bir takım. Eskisi gibi değiliz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımıza inanıyorum. Sakatlıklarımız var ama mazeretlere takılmayacağız, işimizi iyi yapacağız. Bütün kurumlarıyla yönetimiyle, taraftarlarıyla futbolcularıyla, teknik heyetiyle bu maçlara hazırlanmış durumdayız bütün taraftarları ve kamuoyunu mutlu etmek istiyoruz.

SESSİZ TEZAHÜRATI ÖNEMSİYORUZ

Sessiz tezahüratı da önemsiyoruz. 3 Aralık'ta hem Engelliler Günü'nü hem de ırkçılığa karşı duruşumuzla da önemli bir şey yapmak istiyoruz. Benfica taraftarlarına da dağıttık broşürleri. Onlarla birlikte yapmak istiyoruz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title