Haberler

Fetö Soruşturmasında İnfaz Koruma Memurları Adliyeye Sevk Edildi (2)

9 İNFAZ KORUMA MEMURU İLE 2 HAKİM TUTUKLANDIDüzce'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen T Tipi Cezaevi'nde görevli infaz koruma memurlarından Yakup Numan D., Bilal S., Aydın G., Muhammet K., Abdurrahman T., Mehmet S., Serkan K., Cemil I., Erhan Y. ile vaiz olarak görev yapan Yusuf Ç. ve kaloriferci İlhan B., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

9 İNFAZ KORUMA MEMURU İLE 2 HAKİM TUTUKLANDI

Düzce'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen T Tipi Cezaevi'nde görevli infaz koruma memurlarından Yakup Numan D., Bilal S., Aydın G., Muhammet K., Abdurrahman T., Mehmet S., Serkan K., Cemil I., Erhan Y. ile vaiz olarak görev yapan Yusuf Ç. ve kaloriferci İlhan B., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

İnfaz koruma memurlarından Mehmet Sefa K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan aynı soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen hakimler Gürhan A. ile Mehmet F. de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Düzce Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title