Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlar, Spartak Trnava Maçına İlgi Göstermedi

Güncelleme:

Fenerbahçe'de ardı ardına gelen kötü sonuçlar sonrasında sarı-lacivertli taraftarlar tribünden uzaklaşmaya başladı.

Bu sezon başkan Ali Koç'un da "En iyi transferimiz" dediği üzere karşılaşmalarda tribünleri dolduran taraftarlar, Spartak Trnava maçında büyük boşluklara neden oldu. Fenerbahçe-Spartak Trnava karşılaşmasında tribünlerde ciddi boşluklar olduğu göze çarptı.

DİLMEN'İN TAHMİNİ DOĞRU ÇIKTI

Rıdvan Dilmen geçtiğimiz günlerde yaptığı yorumda, "Ali Koç da stadı dolduramaz artık. Ali Koç'un kredisi halen var ama stadı doldurma kredisi kalmadı. Derbiler dışında bir daha bu kadar seyirci gelmez." demişti.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spartak Trnava Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500

Yorumlar (25)

Neden Gelsinler:

Taraftar gelip kimi izleyecek. Kaleye şut atamayan ikinci ligde bile oynatılmayacak Freyi mi izleyecek. yoksa Koskoca fenerbahçede beşiktaş maçında yıldız olarak öne çıkan hiçbir yeteneği olmayan Hasan Ali yi mi izleyecek. Ya da geri paslardan öteye geçemeyen mehmet topalı mı izleyecek. Maç biletleri bedava olsa gidip bunları izlemem ben. Takıma sahip çıkalım da takım da adam gibi topçu getirsin. Madem paran yok bu beş para etmeyen Frey e neden bu kadar bonservis bedeli ödedin.

18
0
yanıtYanıtla
Altın çoçuk:

aynen çok güzel soru 600 bin euroya erzurum yeteneksiz diye almıyor sen sayın ali koç 2.700000 euroya alıyon hesap verilmeli yahu aziz başkandan bu kadar sert olmamıştı....

yanıt2
yanıt0
GENC FB:

Maca gelmeyenlerin parası yoktur biz stadda dogduk stadda ölürüz rahat olun siz hain fenerliler canınız ceyenneme

3
15
yanıtYanıtla
FenevBahce:

Aziz başkan holey aziz başkan holeyyyyyyy

3
12
yanıtYanıtla
JOKER:

SİZİ GİDİ FETÖCÜLER SİZİ R HARFLERİ BİR YERİNİZEMİ KAÇTI. .

yanıt0
yanıt0
barışşşş:

bunlar baska maçan bahsediyor herhalde stat gayet dolu. maksat feneri karalamak olsun diye haber yapıyorlar.

3
7
yanıtYanıtla
Altın çoçuk:

evetya stad ful doluydu.barış sen hangi maçı izlediniz kardeş...

yanıt0
yanıt0
Hakan sahiner:

Fener kumeye

2
8
yanıtYanıtla
kad kad:

Ula arkadaş avrupa maçında turk takımlarına söven taraftarmı olur.65 yıllık tezarruat yapılıyor ayıptır.

3
5
yanıtYanıtla
ALI KOC:

BU NASIL HABERCILIKTIR MACA GITTIM STAD DA GAYET DOLUYDU MINIMUM 40 BIN KISI VARDI

0
8
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title