Haberler

Fenerbahçe Karayolu İle Ankaraya Gitti

Turkcell Süper Ligi'ni 2. Haftasında Gençlerbirliği İle Deplasmanda Karşı Karşıya Gelecek Olan Fenerbahçe Bugün 15:00'te Karayolu İle Ankara'ya Hareket Etti.

Turkcell Süper Ligi`ni 2. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe bugün 15:00`te karayolu ile Ankara`ya hareket etti.

Samandıra`dan hareket eden 18 kişilik kafilede bugün Mr `ı çekilen ve kasığında hafif sakatlığı bulunan Fransız futbolcu Nicolas Anelka, K. Erciyesspor maçında kırmızı kart gören Stephen Appiah, Hollanda kampında sağ kasığından sakatlanan Fabio Luciano ve yakın zamanda eşi vefat eden Deniz Barış yer almadı.

Bu arada kadrosunda 6 yabancı bulundurma hakkı bulunan Fenerbahçe`nin Gençlerbiliği maçı kadrosundaki tek yabancı ise Alex De Souza oldu. Marco Aurelio`nun Türk vatandaşlığın geçip Mehmet ismini alması, Appiah`ın cezalı olması, Anelka ve Luciano`nun sakatlıkları dolayısıyla kadrodaki bulunan tek yabancı futbolcu sadece Alex de Souza kaldı.

Sarı lacivertliliren Gençlerbiliği karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor; Rüştü, Serkan, Can (Servet), Önder, Ümit Özat, M.Yozgatlı, M.Aurelio, Alex, Tümer, Tuncay, Semih

(haber: Senad Ok kamera:Atilla Özdemir/GIR)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title