Haberler

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer'i Avrupa Kadrosuna Yazmayacak

Güncelleme:

Fenerbahçe, yeni transferleri Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer'i Avrupa kadrosuna yazmayacak.

UEFA'ya bu gece 24.00'e kadar oyuncu listesini bildirecek olan Fenerbahçe'de iki genç yıldıza kötü haber var.

UEFA kuralları nedeniyle sattığı kadar transfer yapmak zorunda olan sarı-lacivertliler, bu yüzden genç transferleri Ferdi Kadıoğlu ve kaleci Berke Özer'i Avrupa kadrosuna almayacak.

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer'i Avrupa Kadrosuna Yazmayacak

BARIŞ VE AYEW LİSTEDE OLACAK

F.Bahçe'nin UEFA'ya vereceği listede yeni transferlerden iki oyuncu yer alacak. Fernandao'yu 3 milyon dolara satan sarı-lacivertliler, 1 milyon euro bedelle transfer ettiği Barış Alıcı ile 1.5 milyon euro'ya kiralanan Andre Ayew'i UEFA'ya bildireceği listeye yazacak.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ferdi Kadıoğlu Berke Özer Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Co hart:

Geri gel Aziz başkan ... hahahaha

2
4
yanıtYanıtla
kayserili:

niye yaşlı morukları yazmasınlar yattığı yerden maaş alanları mesela

1
2
yanıtYanıtla
façaa:

ferdi avrupada oynayacak kapasitede mac kurtaracak bir genç neden oynatmassın cocuuuuuu galiba uefa kriterine takılıyor .

2
1
yanıtYanıtla
Üsküplü gurbetçi Türk:

Türkiyede bu takımlar birbirlerini yiyorlar ama avrupada niye desteklemiyorlar anlamadım. Bakın geçen yıl avrupada Beşiktaşı milli takımı izler gibi izledik helal olsun Türkiyeyi çok güzel temsil etti. ama febe bizim boynumuzu büktü. vardar benim oturduğum yerde üsküpte küçük bir kasaba takımı. feneri her iki maçtada yenerek eleyince bütün makedonya bu takımı yere göğe sığdıramadı ama uefa liginde gelen geçen 6 attı havası söndü. Vardar burda kahraman ilan edildi. bizim yüzümüzü yere baktırdı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title