Haberler

Fenerbahçe'de Ankaraspor Maçı Hazırlıkları...

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 26. Haftasındaki Ankaraspor Maçının Hazırlıklarını Bu Sabah Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü. Antrenörler Sant'anna ve Edu Yönetiminde Gerçekleşen Çalışma 1.5 Saat Sürdü.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasındaki Ankaraspor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenörler Sant'anna ve Edu yönetiminde gerçekleşen çalışma 1.5 saat sürdü.

Takımı iki gruba ayıran antrenör Sant'anna, Ümit, Semih, Kezman, Deniz, Umut ve Alper'in olduğu gruba şut çalışmaları yaptırdı. Diğer gruba ise yardımcı antrenör Edu yönetiminde çalıştı. Brezilyalı teknik adam tam sahada gerçekleştirilen çalışmada taktiksel program uyguladı. Serdar, Serkan, Önder, Can, Uğur, Mehmet, Kemal, Selçuk, Olcan, Kerim ve Deivid'den oluşan 11 kişilik kadroya, taktiksel çalışmalar yaptırdı.

Edu'nun, teknik direktör Zico'nun savunmanın sağında görevlendirdiği Kerim'i hücum hattında oynatması dikkat çekti. Antrenman, takım halinde yapılan şut çalışmalarıyla sona erdi. Bu arada, Sant'anna yönetiminde şut çalışmaları yapan grupla çalışan Deniz, antrenmanı yarıda bırakarak düz koşunun ardından tesislere girdi. Milli takımlarda bulunan oyuncuların yer almadığı, Rüştü'nün takımdan ayrı çalıştığı antrenmana Alex katılmadı. Brezilyalı futbolcunun, tesislerdeki salonda çalıştığı bildirildi. Fenerbahçe, Ankaraspor maçının hazırlıklarını bu akşam gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title