Haberler

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Çıkan Olaylar Nedeniyle Tatil Edildi! İşte Yaşanan Tüm Gelişmeler

Güncelleme:

Ülker Stadyumu'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi çıkan olaylar nedeniyle 0-0 devam ederken hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edildi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan mücadele 0-0 devam ederken çıkan olaylar nedeniyle

İşte derbide yaşanan tüm gelişmeler:

PEPE'NİN HAREKETİNE KIRMIZI KART!

Mücadelenin 30. dakikasında Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Fenerbahçe atağında Josef sol kanattan topla birlikte giderken Pepe, arkadan sert bir müdahalede bulundu ve doğrudan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinde Yaşanan Tüm Gelişmeler

FABRI VE MEDEL TARTIŞTI

Karşılaşmanın 37. dakikasında Gary Medel'in riskli geri pasından sonra kaleci Fabri ile aralarında tartışma yaşandı. Medel, geri pasla Fabri'ye topu göndermek istedi ancak top Fabri'yi geçti ve kaleye yöneldi, sonrasında İspanyol kaleci koşup topu kontrol etti. Bu pozisyondan sonra Medel'le Fabri arasında tartışma yaşandı. Araya giren takım arkadaşları tansiyonu düşürdü.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinde Yaşanan Tüm Gelişmeler

SAHAYA YABANCI MADDE YAĞDI, OYUN DURDU

Maçın 41. dakikasında Quaresma'ya tribünlerden bir kez daha yabancı madde geldi ve Mete Kalkavan, kenara gelerek karşılaşmanın temsilcileriyle görüştü. Tribünlerden gelen yabancı maddelerin devam etmesinin ardından hakem Mete Kalkavan yardımcılarını yanına çağırdı. Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel taraftarlara sakin olma çağrısında bulunduktan sonra oyun kaldığı yerden devam etti. Kalan dakikalarda da gol sesi çıkmayınca mücadelenin ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI GERGİN BAŞLADI!

Mücadelenin ikinci yarısı da ilk yarıdaki gibi gergin başladı. Gary Medel ile Mathieu Valbuena arasında yaşanan tartışma hakem Mete Kalkavan'ın araya girmesiyle sona ererken iki futbolcu sözlü tartışmaya devam etti. Karşılaşmanın 50. dakikasında ise Anderson Talisca topsuz alanda yerde kalırken siyah beyazlı yedek kulübesi hakeme itirazlarda bulundu.

Vodafone Park'ta oynanan ve 2-2 sona eren ilk maçın ardından iki ezeli rakip Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ta Pepe'nin henüz 30. dakikada direkt kırmızı kart görmesiyle siyah beyazlı ekip 10 kişi kalırken maça saha içinde yaşanan olaylar damga vurdu.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinde Yaşanan Tüm Gelişmeler

ŞENOL GÜNEŞ SOYUNMA ODASINA GİDERKEN YERDE KALDI

Kafasına yabancı madde isabet eden ve hastaneye kaldırılan Şenol Güneş soyunma odası koridoruna giderken de yerde kaldı.

Başlangıcından itibaren gergin geçen maçın 57. dakikasında sahaya atılan yabancı maddeler Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e isabet edince

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinde Yaşanan Tüm Gelişmeler

SOYUNMA ODASI KORİDORLARINDA KAVGA ÇITKI

Daha sonra siyah beyazlı futbolcular ve hakem Mete Kalkavan soyunma odasına giderken Beşiktaşlı oyuncular ile Fenerbahçeli bazı futbolcular arasında koridorda da tartışma yaşandı.

Yaklaşık 20 dakikalık bekleyişin ardından çıkan kararda, hakem Mete Kalkavan maçın tatil edildiğini ilan ederken Türkiye Futbol Federasyonu kararını Çarşamba günü verecek.

MAÇ TATİL EDİLDİ

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

"TEKMELEMEYE VE YUMRUKLAMAYA ÇALIŞTILAR"

BJK TV Genel Yayın Yönetmeni Bülent Ülgen canlı yayında ". Futbolcularımızı öldürmeye kalktınız. En ağır şekilde yargılanmalı ve cezasını çekmelisiniz. Yazıklar olsun." dedi.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinde Yaşanan Tüm Gelişmeler

ŞENOL GÜNEŞ HASTANEYE KALDIRILDI

. Başkan Fikret Orman ve yöneticiler Şenol Güneş'i ziyaret etmek için hastaneye gitti.

Beşiktaşlı taraftarlar Şenol Güneş'in tedavi gördüğü hastaneye geldi ve destek tezahüratlarında bulunuyor.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinde Yaşanan Tüm Gelişmeler

GECEYİ HASTANEDE GEÇİRECEK

Tecrübeli teknik direktör kontrol amaçlı olarak hastanede müşahede altında tutulacak.

FİKRET ORMAN AÇIKLAMADA BULUNDU

"Çok üzücü bir gün Türk sporu için... Bu derbiler, Fenerbahçe - Beşiktaş derbileri gergin geçiyor. Benzeri bizim statta da oynandı, kırmızı kartlar oldu ama bizde böyle şeyler olmadı. Güvenlik zaafiyeti bu. Fenerbahçe'nin iç işleri bizi ilgilendirmez. Dünya üçüncüsü hocaya bunların yapılması çok çirkin. Oyuncular hakeme soruyor, 'girelim mi koridora' diye giriyor oyuncular. Personele özel güvenlik saldırıyor. Üzülüyoruz. Ligde de güzel bir yarışma var, zevkini çıkaracağımıza bu gibi şeylerle kamuoyu futboldan soğutuluyor. Mesele düzgün taraftarları statlara çekebilmek. Bizim bunu yapabildiğimizi düşünüyorum. Hocamızın durumu iyi. Oyunculuk zamanında travma geçirdiği için MR'a aldık ama durumu iyi. Biz oraya futbol için gittik çok üzüntülüyüz.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinde Yaşanan Tüm Gelişmeler

TFF: DERBİYLE İLGİLİ KARARI HAFTAYA VERECEĞİZ

"Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Ülker Stadyumu'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci müsabakası, yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilmiştir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Mete Kalkavan Gary Medel Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

AYAYDIN:

DÜN AKŞAM TOLGA''NIN TRİBÜNLERİ KIŞKIRTMASI SONUCUNDA ŞENOL BEYİN BAŞINA GELENLER OLMUŞTUR. ŞENOL BEYDE KONUYA İSTEKLİ DAVRANMIŞTIR. YAZIKLAR OLSUN BİR PEPE KIRMIZI KART ALDI, YENİLİCEZ KORKUSU İLE ÇAMURA NASIL YATARIZI MI KONUŞTUNUZ DEVRE ARASINDA (MALZEMECİSİNDEN TUT FUTBOLCUSUNA VARANA KADAR ÇAMUR GİBİYDİNİZ)

12
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

beşiktaş enieceğini anladı

3
8
yanıtYanıtla
kerem:

fenerbahçe süper ligde oynamayı hak etmiyor

6
5
yanıtYanıtla
Can_B:

Yaziklar olsun sizin gibi seyircilere

9
1
yanıtYanıtla
BY ÖĞRETMEN:

KİM NE DERSE DESİN OLAYLARIN FİTİLİNİ ATEŞLEYEN TOLGA ZANGİN VE MUSTAFA PEKTEMEKTİR. KASITLI OLARAK TARAFTARIN SİNİR UÇLARIYLA OYNADILAR OLAYLAR BU DERECEYE VARDI.

6
4
yanıtYanıtla
Bay Öğretici:

Senin de ölmüş anana 2 metreden küfür etseler sende aynı tepkiyi verirsin. Sonuçta anamız bizim kutsalımızdır değil mi?

yanıt0
yanıt2
Serkan:

Sızın gibi taraftarın canı cehenneme olsun inşallah ahlaksızlar niye gidiyonuz oraya kavga edeceksiniz yaş bizim milletimize de ne ahlak ne Allah korkusu ne vicdan kalmamıştır.....

7
2
yanıtYanıtla
fenerlitolga:

he canim yersen disarda hic birseyi yokdu. . . . nasil olduda 5 dikis atiliyor. . . provokatörler is basinda. . . bakdilar maci alamayacaklar normal sartlarda hemen tolga zengini ve taraftari gaza getirdiler. . . senol günesin kafasina ne gelmisdir ??? kim gördü. . . o sari lacivert yumusacik sey tam gelmiyor bile kafasina ama adam yere yigiliyor. . . vaybeee besiktasli durus bu olmali herhalde cirkeflik

3
6
yanıtYanıtla
Selim Avustralya:

Maç izlemesini dahi bilmeyen toplum

7
1
yanıtYanıtla
FB 18:

TÜRK FUTBOLU NE ZAMAN AYDINLIKTIDA DÜN AKŞAM KARARDI. İNSANLARI BU HALE GETİRENLERE YAZIKLAR OLSUN. MÜMKÜN OLSADA TÜM MAÇLAR SEYİRCİSİZ OYNANSA GÜZELLİK DEĞİL ÇİRKİNLİK KATIYORLAR.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title