Haberler

Fenerbahçe 3 Maç Sonra Kazandı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'u 1 0 yenen sarı lacivertliler, 3 maç sonra galibiyetle tanıştı.

Spor Toto Süper Lig'in ikincii hafta mücadelesinde Eskişehirspor'u 1-0 yenen Fenerbahçe, üst üste 3 resmi maçta aldığı yenilgilerin ardından galibiyetle tanıştı.

TFF Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray'a 1-0, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Torku Konyaspor'a 3-2 ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e 3-0 yenilen sarı-lacivertliler, Eskişehirspor karşısında 1-0 kazanarak kötü gidişine son verdi.

Sarı-lacivertli ekip, Eskişehirspor karşısında galip gelerek Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun ilk 3 puanını aldı.

Arsenal maçında ortaya konulan futbol nedeniyle taraftardan tepki gören futbolcular, maç sonunda bu kez alkışlarla soyunma odasına gitti.  Futbolcular, saha içinde el ele tutuşup tribünleri selamlarken, Kuyt bir süre daha sahada kalarak tribünleri selamladı.

Ersun Yanal, Fenerbahçe Teknik Direktörü sıfatıyla ligdeki ilk galibiyetini eski takımına karşı aldı.

Perdeyi Kuyt açtı

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki mücadelede ilk yarıda temposu düşük kalan sarı-lacivertli ekip, daha hareketli başladığı ikinci yarıda 52. dakikada Kuyt ile 1-0 öne geçti.

Hücumdaki iki forvet Webo ve Emenike gol yollarında etkili olamazken Emenike, Kuyt'ın golüne asist yaptı.

Mert Günok bu sezon ikinci kez penaltı kurtardı

Sarı-lacivertli takımda cezalı Volkan Demirel'in yokluğunda kaleyi koruyan Mert Günok, kritik kurtarışlarıyla takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı.

Eskişehirspor'un 60. dakikada kazandığı penaltıda Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Mert Günok, Necati Ateş'in vuruşunda rakibe gol izni vermedi.

Ligin ilk haftasındaki Torku Konyaspor maçında rakibin kazandığı penaltıda kalesini başarıyla koruyan Mert Günok, Eskişehirspor mücadelesinde de penaltı kurtardı.

Mert Günok, birçok pozisyonda da yerinde müdahaleleriyle Fenerbahçe adına gecenin en başarılı ismi oldu.

Bu arada Fenerbahçe'de sakatlık nedeniyle 74. dakikada Gökhan Gönül oyundan çıkmak zorunda kaldı. 83. dakikada Emenike, 84.dakikada da Alper Potuk oyundan alındı. Bu futbolcuların yerine sırasıyla Bekir İrtegün, Sow ve Mehmet Topuz görev yaptı.

Tribünde siyasi içerikli slogan tartışması

Karşılaşmanın 34. dakikasında tribünlerin büyük bölümü siyasi içerikli tezahüratlar yaptı.

Bu tezahüratların ardından Türk Telekom üst tribündeki bir grup, siyasi tezahürata karşı olduğunu belirten şekilde tempo tutunca diğer tribünlerden tepki gördü.

Tribünler, bu grubun tezahüratlarına karşın kısa bir süre daha siyasi içerikli tezahüratta bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Mert Günok Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title