Haberler

Fener Öldü Öldü Dirildi

Güncelleme:

Fenerbahçe, Bucaspor karşısında 3-1 yenik duruma düştüğü maçı 5-3 aldı.

Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın kritik maçında İzmir Atatürk Stadı'nda Bucaspor'un konuğu Fenerbahçe'ydi. Trabzonspor'un iki puan kaybettiği haftada Fenerbahçe İzmir'de tarihe geçecek bir 90 dakika sonunda 5-3 kazanarak son dört hafta öncesi liderlik koltuğuna oturdu.

15'te Bucaspor Musa ile öne geçerken, 17'de Emre'nin harika golü durumu 1-1 yaptı. Bucaspor genç golcüsü Abdülkadir'in 38 ve 53'te attığı gollerle durumu 3-1'e getirdi ama Fenerbahçe 59'da (penaltı) ve 62'de Alex'in golleriyle hayata geri döndü, 72'de uzun aradan sonra Güiza takımını sırtladı. 90+2'de Andre Santos ise kapanışı yaptı.

Fenerbahçe'nin 14 milyon avroluk golcüsü Güiza en son Fenerbahçe formasını Mart ayında G.Birliği karşısında oynamıştı. O maçta beş dakika süre alan İspanyol ligde son golünü ise geçtiğimiz yılın son maçında Trabzonspor karşısında kaydetmişti, maçta takımını öne geçiren golü kaydetti.

Fenerbahçe bu sonuçla ligde puanını 70 yaparken, Trabzonspor ile puanını eşitledi ve ikili averajla liderlik koltuğuna yerleşti. Bucaspor ise 24 puanda kaldı.

11 DEĞİŞMEDİ

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman geçtiğimiz hafta G.Antep karşısında galip gelen kadroyu bozmadı. Caner Erkin & Miroslav Stoch denkleminde Kocaman'ın tercihi son haftalarda olduğu gibi yine Caner'den yana oldu.

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise geçen haftaki Ankaragücü müsabakasında forma giyen sakatlığı bulunan kaleci Atilla, Orhan Ak ile Sercan, Ali Kuçik ve Serkan Yanık'ın yerlerine kaleci Londak, Ediz, Mendy, Abdulkadir ve Erman'a şans verdi.

İlk dakikalarda Fenerbahçe kendi yarı alanına çekilen Bucaspor karşısında organize olmakta zorlanırken, İzmir temsilcisinde oyuncuların yaptığı bireysel hatalar ile pozisyonlar yakaladı.

FENERBAHÇE'DE KONSANTRASYON PROBLEMİ

Bucaspor ise hızlı geliştirdiği ilk atakta arka direkte pozisyon kovalayan Musa'yı orada iyi unutturunca Fenerbahçe karşısında 15'te öne geçti. Konuk ekipte bu gole cevap 17'de Emre Belözoğlu'nun ceza sahasının dışında sağ çaprazdan yaptığı muhteşem vuruşla geldi.

Rakip kaleye yüklenme düşüncesinde olan Fenerbahçe kalesi 31'de ise kontra atak oynayan Bucaspor karşısında büyük bir tehlike atlattı. Musa orta sahadan aldığı topla kaleci Volkan ile karşı karşıya geldi. Musa'nın vuruşunda Volkan'ın kurtarışı vardı. Fenerbahçe içinse yenilen bu kontra bir soru işaretiydi.

BUCASPOR İLK YARI DİRİYDİ

Nitekim bu soru işareti 38'de defansın arkasında güzel sarkan Abdülkadir'in attığı golle Bucaspor'un durumu 2-1 yapmasıyla daha da netleşti. Fenerbahçe öne doğru oynadığı maçta gerideki sağlamlığı, konsantrasyonu gösteremiyordu. Golde Ragıp'ın pası da oldukça şıktı.

İlk yarı 2-1 Bucaspor ustunlugu ile biterken, Bucaspor'da Musa, Ragıp, Abdulkadir, Fenerbahçe'de ise sahada yer alan kadronun en etkin oyuncusu Emre Belözoğlu'ydu. Caner'in yaptığı ağır top kayıpları ise ilk yarıya damgasını vurdu.

STRES

İlk yarıdaki skorun stresi ise ikinci yarının başında Fenerbahçeli oyuncularda net bir şekilde gözüküyordu.

Bu gerilim Bucaspor'un oyunda etkin olmasına sebep olurken İzmir ekibi daha dengeli pas yapan takımdı. 53'te Bucaspor'da bu sezon ilk kez 11 oynayan genç forvet Abdülkadir'in maçtaki ikinci golu ise Fenerbahçe cephesinde adeta bir şok etkisi yarattı, Atatürk Stadi'nda 50 bine yakın Fenerbahçeli buz kesildi.

Fenerbahçe'de günün dengesiz oyuncusu Caner 52'da çıktı, Miroslav Stoch oyuna dahil oldu. Bu değişiklikten bir dakika sonra ise maçtan kopan Fenerbahçe bir Ediz elle müdahalesi sonucu oluşan penaltıyı Alex'in gole çevirmesiyle farkı bire indirdi. Fenerbahçe de taraftarı da maça belki de şampiyonluğa geri döndü.

MUCİZE GERÇEK OLUYOR...

Fenerbahçe cephesinin nefeslerinin adeta tutulduğu maçta sarı-lacivertli ekibin oyuna dönüşü 62'de Alex

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title